Влада

​На сесію Житомирської облради активістів та представників громадських організацій пускатимуть по перепустках

24 October 2018, 14:19

У Житомирській облраді збираються обмежити вхід на засідання сесії, яка відбудеться 25 жовтня, для представників громадських організацій та активістів, готують перепустки.

Про це 24 жовтня під час брифінгу повідомив голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма.

«Останні декілька днів у деяких ЗМІ з'являється заклик прийти на сесію облради для з'ясування певних відносин і тим самим, можливо, зірвати сесію. До мене як голови облради звернулися з листом керівники деяких фракцій із зверненням забезпечити спокій в сесійний залі. Я як голова облради звертаюсь до всіх громадських організацій заспокоїти і діяти в межах чинного законодавства. Також звернувся з відповідним листом до правоохоронців, забезпечити порядок у приміщенні обласної ради. Зрозуміло, десь буде обмеження входу. Для журналістів вхід вільний. А для представників громадських організацій прошу сьогодні до 18:00 зробити відповідну заяву до апарату облради, де буде видана перепустка. Вхід буде тільки за такими перепустками для активістів»,- сказав Володимир Ширма.

Голова облради також зазначив, що станом на 14:00 від активістів заяв на видачу перепустки ще не надходило.

Щодо регламенту, пояснив Володимир Ширма, записано, що активісти мають виступати в кінці сесії, але якщо виникне таке питання, депутати мають проголосувати за те, коли їм виступати.

Нагадаємо, на розгляд сесії Житомирської обласної ради на 25 жовтня виноситься 63 питання, серед них 28 основних, решта – додаткові.

Як повідомляє Житомир.info, чергова сесія обласної ради запланована на 25 жовтня. Позачергова сесія облради проходила 12 вересня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ширма облрада сесія 
Матеріали по темі