Місто

У Житомирі збираються за півмільйона зробити з нежитлового приміщення квартири для учасників бойових дій

25 October 2018, 13:28

У Житомирі за 551 тис. грн збираються зробити з нежитлового приміщення, що у багатоповерхівці по пров. Паперовому, 16, – придатне для житла.

Про це йдеться в договорі від 25 жовтня 2018 року, укладеному управлінням житлового господарства Житомирської міськради з ФОП Шнайдером Олександром Веніаміновичем. Підприємець має здійснити реконструкцію нежитлового приміщення під житло у будинку по пров. Паперовому, 16 за 551 тис.156,42 грн. Строк закінчення робіт, визначений цим договором, 25 грудня 2018 року.

Реконструкція нежитлового приміщення під житло здійснюється відповідно до рішення міськвиконкому №923 від 4.10.2017 року, у якому, зокрема, йде мова про приміщення в житловому будинку № 16 по пров. Паперовому, загальною площею 153,0 кв. м.

«Враховуючи клопотання Громадських організацій учасників бойових дій міста Житомира та з метою переведення нежитлових приміщень в житлові для надання їх в подальшому громадянам пільгових категорій», - йдеться в тексті рішення міськвиконкому про реконструкцію нежитлових приміщень під житло.


ФОП Шнайдер О.В. зареєстрований в Житомирі. За даними ресурсу clarity-project.info, Шнайдер Олександр Веніамінович є керівником ТОВ ВП «ВЛАС-ЛТД», ТОВ «НЕМЕСИДА», ТОВ «Будівельна компанія «Зодчій-ЮГ», ТОВ «Універсалбуд-Інвест», а також очолює Житомирське обласне відділення Всеукраїнської асоціації «Укрмолодьжитло» та Житомирську обласну молодіжну ГО «Контингент». Крім того, в інтернеті є інформація про те, що з 2012 по 2016 роки Шнайдер Олександр Веніамінович був директором дочірнього підприємства «Фаворит ОПТ» ЗАТ «Фаворит», пов’язаного з народним депутатом Бориславом Розенблатом.

Нагадаємо, у Житомирі за 916 тис. грн відремонтують житловий будинок на Михайлівській, 17.

Як повідомляв Житомир.info, управління житлового господарства Житомирської міської ради доплатить підприємцю 1,2 млн грн за капремонт будинку по вул. Перемоги, 21.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УЖГ капремонт тендер реконструкція житло  
Матеріали по темі