Влада

​Напад на екс-голову Бердичівської райради ще розслідується, - начальник ГУНП у Житомирській області

25 October 2018, 13:55

Розбійний напад на колишнього голову Бердичівської райради Максима Самчика та його родину ще розслідується.

Про це сказав начальник головного управління Нацполіції в Житомирській області Вячеслав Печененко на сесії облради 25 жовтня. Один з депутатів просив надати інформацію про розслідування, бо на одній з попередніх сесії керівник ГУНП з трибуни заявляв, що злочин скоро буде розкритий.

«Дійсно, ми на початку розслідування отримали інформацію, і я наголосив, що найближчим часом буде розкрито. Було затримання групи, але причетність до цього нападу не підтвердилося, тому ми продовжуємо розслідування. Як приклад, в Бердичівському районі був подібний розбійний напад і він був розслідуваний протягом року. На жаль, це не так швидко, як вам би хотілося», - сказав Вячеслав Печененко.

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2018 у селі Семенівка Бердичівського району невідомі скоїли розбійний напад на родину колишнього голови Бердичівської райради, депутата Максима Самчика. За інформацією поліції, четверо невідомих у масках уночі вдерлися до оселі, де зв’язали господарку, доньку із зятем та їх двох дітей і, застосовуючи силу, вимагали гроші та цінності. Того ж дня прес-служба Житомирської обласної організації ВО «Батьківщина» оприлюднила заяву з приводу бандитського нападу на родину, пов’язавши його з політичною діяльністю Максима Самчика у Бердичівському районі, майбутніми виборами в ОТГ та виборами президента.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: напад сесія облрада Печененко Самчик  
Матеріали по темі