Події

​Серійного домушника, якого зі стріляниною затримали поблизу Житомира, суд відпустив під заставу

25 October 2018, 19:04

Серійного квартирного злодія, якого 20 жовтня на виїзді з Житомира затримали поліцейські, суд відпустив під заставу у 95 тис. грн.

Про це в соцмережі увечері 25 жовтня написав керівник житомирської поліції Вячеслав Печененко.

«20 жовтня я розповідав про затримання поліцейськими Житомирщини з переслідуванням та стрільбою матьорого домушника, вихідця з кавказького регіону, якого ще й розшукували за розбій львівські колеги. Історія викриття цього іноземця розпочалася за тиждень до цього з кількох квартирних крадіжок у Житомирі. У результаті низки публічних та непублічних заходів нам вдалося вийти на підозрюваного і затримати його за підтримки патрульних після вчинення чергових двох (!) крадіжок з осель жителів обласного центра. На жаль, сьогодні мушу констатувати, що судом 23 жовтня було обрано рішення про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 95 тисяч гривень. До вечора того ж дня ця сума була внесена і підозрюваний вийшов. Чи з'явиться він за викликом слідчого 29 жовтня?.. Маю сумніви.

Невже варто очікувати, поки він чи хтось з його "колег" обкраде будинок судді, аби затримані поліцією з такими зусиллями підозрювані так легко не ставили вільними, аби тримання під вартою для серійних злодіїв стало нарешті у нас нормою закону?», - написав Вячеслав Печененко.

Нагадаємо, ввечері 20 жовтня на виїзді з Житомира поліцейські стріляли по колесам Nissan, на якому втікав серійний домушник.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці серпня 2018 житомирські оперативники затримали групу «домушників», які винесли техніку з оселі жителя обласного центру, а у вересні завдяки додаткам WhatsApp та Viber попалися вихідці з кавказького регіону, які грабували жителів Польової.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: домушник квартирний злодій суд застава поліція  
Матеріали по темі