Влада

Загиблій у ДТП акторці Марині Поплавській хочуть присвоїти звання «Почесний громадянин міста Житомира»

26 October 2018, 10:56

Влада Житомира хоче присвоїти звання «Почесний громадянин міста Житомира» за вагомі досягнення у галузі культури.

Відповідний проект рішення сесії, у якому не вказане прізвище, опублікований на сайті міської ради 25 жовтня.

«Відповідно до рішення Житомирської міської ради від 21.07.2016 №263 «Про затвердження Положення про звання «Почесний громадянин міста Житомира», рішення тридцять другої сесії сьомого скликання від 01.03.2018 №925 «Про затвердження Положення про відзнаки Житомирської міської ради», від 12.12.2017 №881 «Про міський бюджет на 2018 рік» вирішила присвоїти звання «Почесний громадянин міста Житомира» за вагомі досягнення у галузі культури, творчу діяльність та багаторічну натхненну працю», - йдеться у проекті рішення.

Як стало відомо Житомир.info, мова йде про загиблу у ДТП акторку-гумористку, педагога Марину Поплавську. Цю інформацію підтвердив мер Житомира Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, педагог, КВНщиця, акторка Марина Поплавська загинула 20 жовтня дорогою зі Львова. За 4 години до загибелі Марина розмістила допис з дванадцятьма дотепними висловлюваннями комічного актора театру і кіно Олександра Ширвіндта. Того ж дня на майдані Корольова, біля знаку «Я люблю Житомир», облаштували куточок пам’яті гумористки. Знайомі та колеги кажуть: вона була чудовим другом, серцем будь-якої команди. 21 жовтня з Поплавською прощалися у Києві, 22 жовтня – в рідному Житомирі. Фоторепортаж тут.

22 жовтня Шевченківський районний суд міста Києва обрав цілодобовий домашній арешт мірою запобіжного заходу водієві автобуса, який підозрюється у вчиненні смертельного ДТП.

Як повідомляв Житомир.info, за інформацією поліції, ошуканці створюють фейкові сторінки загиблої житомирянки Марини Поплавської для збору грошей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Поплавська Марина Поплавська  
Матеріали по темі