Події

​Вночі у райцентрі Житомирської області горів магазин: хтось заніс і підпалив шину

26 October 2018, 13:01

Вночі 26 жовтня у місті Баранівка Житомирської області горів магазин, в який хтось заніс автомобільну шину і підпалив.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС України у Житомирській області.

26 жовтня о 02:45 до служби порятунку «101» м. Баранівка від чергового поліції надійшло повідомлення про пожежу в будівлі торгівельного комплексу. ЇЇ виявили патрульні, які прибули до місця події через спрацювання охоронної сигналізації. На гасіння пожежі було направлено черговий караул 15-ї державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю рятувальників до місця виклику було виявлено, що в приміщенні супермаркету «Візит», розташованого на першому поверсі двоповерхової будівлі, виникла пожежа на площі 2 кв.м. Осередок займання - автомобільна шина, занесена всередину і підпалена невідомою особою.

Через пошкоджений віконний блок та двері бійці ДСНС подали ствол на гасіння пожежі, провели димовидалення та обстежили приміщення. О 03:20 пожежа була ліквідована.

Вогнем пошкоджено 2 кв.м. оздоблення стін та стелі, шафа для речей відвідувачів, касове, освітлювальне обладнання, телевізор. Інші приміщення будівлі та майно торгового комплексу не постраждали.

Усі обставини надзвичайної події встановлюються.

Як повідомляв Житомир.info, 24 жовтня у селі Любарського району на пожежі в хаті-пустці рятувальники виявили мертву жінку, а в погребі – напівпритомну.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа магазин шина підпал  
Матеріали по темі