Суспільство

​З Житомирської області відправили 1000 листів шиферу постраждалим від вибуху

27 October 2018, 10:42

Від Житомирщини вирушила перша частина допомоги для постраждалого від вибухів на складі боєприпасів міста Ічня. Будівельні матеріали, які найбільш необхідні, на Чернігівщину відправили 26 жовтня.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

«Ми відправляємо першу частину допомоги постраждалим у м.Ічня Чернігівської області. За дорученням голови обласної державної адміністрації Ігоря Гундича направляємо 1000 листів шиферу. Це дасть можливість вирішити першочергові проблеми – відремонтувати дахи на постраждалих будинках. Ми зв’язувалися з місцевою владою, і найбільшою є потреба у будівельних матеріалах. За цим автомобілем буде слідувати наступний, який відправимо за кілька днів, і ще один з пиломатеріалами», – зазначив керівник апарату Житомирської ОДА Олексій Шатило.

Нагадаємо, вранці 9 жовтня у районі населеного пункту Ічня Чернігівської області стався вибух на території Шостого арсеналу Міноборони.

Як повідомляв Житомир.info, житомирянин Сергій Полубінський, став свідком евакуації людей внаслідок пожежі на військових складах у Калинівці, коли 26 вересня повертався з Вінниці у Житомир.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА допомога вибух Ічня  
Матеріали по темі