Події

Підказки долі напередодні загибелі житомирянки Марини Поплавської та «шосте чуття» акторки

29 October 2018, 15:04

20 жовтня 2018 року на Київщині в ДТП загинула зірка «Дизель Шоу», житомирянка Марина Поплавська. Крім сценічної роботи, вона знаходила час викладати українську мову дітям. Проте 20 жовтня стало для Поплавської чорним днем задовго до дня її смерті…

Подробиці в сюжеті Українських сенсацій.


На останньому відео, у кадрі якого промелькнула Марина Поплавська, вона була одягнена у чорний одяг. Чи могла тоді жінка «шостим чуттям» відчути наближення смерті? Можливо це тільки збіг, але журналісти віднайшли ще не одну дивну річ. Близькі друзі розповідають ким була Марина Поплавська? Чому, коли її бачили в останнє, її охопив смуток?

Фатальний рейс: хто ухвалив рішення їхати до Києва відразу після концерту, а не залишитися у Львові?

Що скаже сам водій автобуса про трагедію та Марину Поплавську? Чому Ольга Сумська звинуватила його у замахах на інших українських зірок? Все це в сюжеті журналістів Українських сенсації.

Нагадаємо, влада Житомира хоче присвоїти звання «Почесний громадянин міста Житомира» за вагомі досягнення у галузі культури загиблій у ДТП Марині Поплавській.

Як повідомляє Житомир.info, педагог, КВНщиця, акторка Марина Поплавська загинула 20 жовтня дорогою зі Львова. За 4 години до загибелі Марина розмістила допис з дванадцятьма дотепними висловлюваннями комічного актора театру і кіно Олександра Ширвіндта. Того ж дня на майдані Корольова, біля знаку «Я люблю Житомир», облаштували куточок пам’яті гумористки. Знайомі та колеги кажуть: вона була чудовим другом, серцем будь-якої команди. 21 жовтня з Поплавською прощалися у Києві, 22 жовтня – в рідному Житомирі. Фоторепортаж тут.

22 жовтня Шевченківський районний суд міста Києва обрав цілодобовий домашній арешт мірою запобіжного заходу водієві автобуса, який підозрюється у вчиненні смертельного ДТП.

26 жовтня у поліції заявили, що ошуканці створюють фейкові сторінки загиблої житомирянки Марини Поплавської для збору грошей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Поплавська ДТП  
Матеріали по темі