Події

Через несправний обігрівач у Бердичеві загинула бабуся-візочниця

30 October 2018, 10:55

У місті Бердичів Житомирської області увечері 29 жовтня загорілася двокімнатна квартира, на пожежі загинула 72-річна власниця.

Про надзвичайну подію з посиланням на Бердичівський міськрайонний відділ управління ДСНС України у Житомирській області 30 жовтня написав сайт РІО Бердичів.

«Увечері 29 жовтня по вулиці Руській, 12 загорілася двокімнатна квартира. Дим, який доносився з дверей оселі, відчули сусіди і о 20:40 зателефонували до служби «101», повідомивши про пожежу», - інформує інтернет-видання.

На місце події виїздили працівники 4-ї ДПРЧ Бердичева, яким довелося зламати дверний замок, аби потрапити до селі. Всередині помешкання рятувальники виявили жінку 1946 року народження без ознак життя.

Сайт УДСНС в Житомирській області уточнює: бабуся була інвалідом І групи, її бездиханне тіло виявили на підлозі в одній з кімнат. О 21:05 пожежу ліквідували, вгонь пошкодив ліжко та домашні речі.

«Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало коротке замкнення в електромережі. В кімнаті виявлено зіпсований електрообігрівач, увімкнений у розетку», - інформують рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, 19 жовтня 2018 в Лугинському районі Житомирської області згорів дерев’яний будинок разом з обома господарями. 27 жовтня в Житомирі поліція розпочала розслідування обставин пожежі у кафе торговельного центру Глобал UA.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа інвалід загиблий  
Матеріали по темі