ДОПОМОГА

​Рідні збирають кошти на лікування житомирського студента, якого збив тепловоз

30 October 2018, 15:34

Студент-шестикурсник Житомирського державного університету, якого 28 жовтня збив тепловоз, перебуває в реанімації та потребує вартісного лікування і реабілітації.

Про це 29 жовтня повідомили в групі «Історичний факультет ЖДУ ім. Івана Франка» у фейсбук.

«Звертаємось до всіх небайдужих за допомогою!!! На історичному факультеті трапилось горе, студент 6 курсу Сорока Андрій Миколайович потрапив під потяг. Наразі він перебуває в реанімації у важкому стані. На лікування потрібні кошти. Гроші можна приносити в деканат історичного факультету або на картку мами 5168757346088950 - (Сорока Людмила Василівна)», - йдеться в дописі Світлани Грицик.

Житомир.info зателефонував до молодшої сестри постраждалого Наталії і з’ясував, що подія трапилася 27 жовтня. Увечері її брат повертався з роботи, його шлях пролягав повз залізницю. Яким чином хлопець опинився на колії, сестра не знає. Це може знати мама, однак вона зараз у важкому психологічному стані, щоб її розпитувати, - говорить дівчина. Вони з братом живуть у Ємільчинському районі Житомирської області, а навчаються в Житомирі.

Зі слів Наталії, наразі Андрій все ще в реанімації, його стан стабілізувався, але все ще важкий. У хлопця поламані ноги і ліва рука, струс мозку, однак він уже при свідомості. На відновлення всіх функцій організму студента потрібні немалі кошти, тому родина не відмовиться від будь-яких пожертв.

Ще раз повідомляємо номер банківської картки мами: 5168 7573 4608 8950, Сорока Людмила Василівна.

Як повідомляв Житомир.info, на вулиці Промисловій у Житомирі тепловоз травмував 22-річного хлопця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потяг тепловоз Промислова  
Матеріали по темі