Місто

​У Житомирі тривають останні приготування до відкриття дитсадка №58 на Крошні

31 October 2018, 13:44

31 жовтня виконавчий комітет Житомирської міської ради прийняв рішення про передачу на баланс ДНЗ №58 виконаних робіт з реконструкції дитсадка.

«Передати з балансу управління капітального будівництва Житомирської міської ради виконані роботи по об’єкту: «Реконструкція дошкільного навчального закладу №58 за адресою: м. Житомир, вул. Крошенська, 12-б» на баланс дошкільного навчального закладу № 58», - йдеться у прийнятому рішенні міськвиконкому.

Як поінформував присутніх мер Житомира Сергій Сухомлин, на сьогодні по реконструкції ДНЗ №58 усі роботи закінчені, декларація є і садочок повністю готовий до роботи. Фінансування закладу вже закладене в бюджет, зараз набирається штат персоналу, укладаються договори з постачальниками продуктів.

«З дня на день садочок розпочне свою роботу», - відповів на запитання про дату відкриття навчального закладу міський голова.

Заступник мера Житомира Вікторія Краснопір у коментарі Житомир.info уточнила, що у дитсадку наразі тривають останні приготування до прийому дітей. Про точну дату відкриття закладу повідомлять пізніше і запросять журналістів. За її словами, на зарахування до ДНЗ №58 вже зареєстровано близько 300 дітей.

Нагадаємо, 16 жовтня заступник директора департаменту освіти міської ради Світлана Ковтуненко розповідала, що ДНЗ №58 відкриють після облаштування майданчиків.

Як повідомляв Житомир.info, у перший день реєстрації житомиряни подали 7 заяв на зарахування дітей у ДНЗ №58.

Як закінчували ремонт у дитсадку влітку цього року, дивіться тут.

Дитсадок №58 на вулиці Крошенській, 12-б не працював з 1995 року: він належав колективній фірмі «Житомирінвест» та був закритий через відсутність фінансування. У квітні 2014 року комісія з майнових питань надала дозвіл на безкоштовну передачу приміщення дитсадка №58 до комунальної власності Житомира. У жовтні 2015 року компанія «РОС» виграла тендер на проведення реконструкцію ДНЗ № 58. на Крошні. На початку липня 2017 року мер Сергій Сухомлин інспектував хід реконструкції двох навчальних закладів та був незадоволений темпами відновлення дитсадка №58. В листопаді 2017-го міська рада повідомляла, що дитячий садочок №58 по вулиці Крошенській,12 планують здати в експлуатацію в 2018 році: на будівництво дошкільного закладу витратять 30 млн 226 тис. 85 грн, впродовж 2014–2017 рр. з міського бюджету на будівництво та облаштування дитячого садочку освоєно 4 млн 821 тис. 590 грн, з Державного фонду регіонального розвитку на цей об’єкт виділено 21 млн 891 тис. 451 грн. На початку цього року мер Сергій Сухомлин називав дитсадок №58 серед пріоритетів року та анонсував його введення в експлуатацію навесні.

В лютому 2018 року навколо дошкільного закладу та закупівлю для нього дорогого інвентарю виник скандал. 19 березня депутати міськради та члени виконкому перевірили облаштування дитсадка та зробили зауваження щодо будівельних робіт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДНЗ дитсадок реконструкція  
Матеріали по темі