Влада

​Житомирська міськрада вирішила об’єднати звернення чотирьох фракцій щодо ціни на газ в одне і направити його Гройсману

31 October 2018, 14:22

Юридичний департамент Житомирської міської ради має підготувати спільне звернення до прем’єр-міністра щодо ціни на газ.

Таке рішення ухвалили на позачерговій сесії міськради 31 жовтня.

Голова фракції ВО «Батьківщина» Любов Цимбалюк наполягала на включенні до порядку денного окремим питання про прийняття звернення до президента, яке подавала її фракція разом із листом про скликання позачергової сесії.

Мер Сергій Сухомлин поставив цю пропозицію на голосування, але «за» проголосували лише 12 депутатів. Цимбалюк обурювалася, що під листом про скликання позачергової сесії, тобто, й під проектом рішення зі зверненням ВО «Батьківщина», підписалися 25 депутатів. Сухомлин повторно поставив на голосування пропозицію про включення до порядку денногозвернення «Батьківщини», але «за» були лише 18 депутатів з 32 присутніх (всього в міській раді 42 депутати).

Після цього депутати доповнили порядок денний кількома питаннями і почали обговорювати спільне звернення до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана на основі проектів звернень щодо ціни на газ від чотирьох фракцій: Блок Петра Порошенка, ВО «Свобода», Об’єднання «Самопоміч» та ВО «Батьківщина». Мер поставив на голосування пропозицію доручити юридичному департаменту розробити спільне звернення до Гройсмана, за це проголосували 25депутатів – рішення прийняте.

До формування порядку денного та розгляду питань депутати приступили через годину після початку позачергової сесії.


Звернення фракції БПП:


Звернення ВО «Батьківщина»:


Звернення Об’єднання «Самопоміч»:



Звернення ВО «Свобода»:



Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія міськрада звернення  
Матеріали по темі