Фоторепортаж

Позачергова сесія Житомирської міськради розглянула всі питання, але не завершила роботу. Фоторепортаж

31 October 2018, 16:25

В останній день жовтня Житомирська міська рада зібралася на позачергову сесію, щоб розглянути два питання. На пленарне засідання, яке почалося після 13:00, прийшли 32 депутати з 42.

Вже на початку засідання мер Сергій Сухомлин повідомив про зміни порядку денного, а потім почалися виступи та заяви депутатів, які тривали годину. Найбільше уваги народні обранці приділили зверненням щодо підвищення ціни на газ, яких було чотири від різних фракцій.

Саме голосування за звернення не влаштувало фракцію ВО «Батьківщина», яка своїм демаршем з картками для голосування не дозволила меру закрити пленарне засідання. Сухомлин оголосив перерву в роботі позачергової сесії, дата її продовження наразі невідома.

Нагадаємо, ввечері 22 жовтня було оприлюднене звернення фракції ВО «Батьківщина» в Житомирській міській раді до мера Сергія Сухомлина з проханням скликати позачергову сесію для розгляду одного питання: звернення до президента України із вимогою негайно знизити ціну на газ. Згодом у соцмережі оприлюднили звернення до мера з проханням скликати позачергову сесію на 16:00 год. 24 жовтня, під яким підписалися 25 депутатів. Мер відповів, що розуміє суспільну важливість питання, але фізично не може бути присутнім на сесії 24 жовтня, бо перебуває у відрядження на Першому форумі індустріальних парків України 30 жовтня Сухомлин підписав розпорядження про скликання позачергової сесії міськради на 31 жовтня.

Як повідомляв Житомир.info, на 8 листопада 2018 року запланована чергова сесія Житомирської міської ради, у порядку денному якої 64 питання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада сесія  
Матеріали по темі