Події

​На трасі в Житомирській області горіла заправлена газом «дев’ятка», на дорозі утворився кілометровий затор

1 November 2018, 16:07

1 листопада близько 12 години на трасі Київ-Чоп, біля села Новий Завод Пулинского району Житомирської області, загорівся автомобіль ВАЗ 2109.

Про обставини події Житомир.info розповів житомирянин Віктор, який їхав тією дорогою на автомобілі.

«Загорілася «дев’ятка», в авто був повний балон газу. Водій бігав по трасі і просив не під’їжджати ближче, бо балон може вибухнути. На трасі утворився затор у кілька кілометрів. Водії чекали близько півгодини. Був вибух, але невеликий. Газ вийшов великим струменем. Після цього всі почали потихеньку роз’їжджатися. Рятувальників не бачили, автівка згоріла повністю», - розповів Віктор.

У прес-службі управління патрульної поліції Житомирської області повідомили, що потерпілих у даній дорожньо-транспортній пригоді немає.

«В автомобілі на ходу загорівся газ. Водій не постраждав, на місці події працювали пожежні, вони загасили загоряння», - розповів прес-офіцер УПП Ігор Іванюк.


Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2018 на автомийці на Мальованці у Житомирі загорілись 4 автомобілі: Mazda 6, Volkswagen Transporter, Volkswagen LT35 та Opel Zafira. Пізніше поліція з’ясувала, що загоряння машин було підпалом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: загоряння автомобіль ВАЗ газ балон  
Матеріали по темі