Місто

Біля стін ГУНП житомиряни зібралися на мітинг-реквієм через смерть Катерини Гандзюк

4 November 2018, 19:13

4 листопада о 19:00 у Житомирі біля стін головного управління Нацполіції у Житомирській області зібралися містяни, аби вшанувати пам'ять Катерини Гандзюк, яка після довгих лікувань померла в лікарні.

Житомиряни також висловили слова підтримки рідним дівчини. Зазначимо, що подібний мітинг-реквієм проходить в декількох містах України.

Подробиці дивіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, у нападі на Катерину Гандзюк підозрюють учасника АТО з Житомира Володимира Васяновича. У вересні Херсонський апеляційний суд відпустив його під домашній арешт.

Житомирянина Володимира Васяновича, колишного розвідника 5-го окремого батальйону ДУК «Правий сектор», підозрюють у нападі на радницю міського голови Херсона Катерину Гандзюк. 17 серпня його та Сергія Торбіна затримали на херсонському автовокзалі. 21 серпня Херсонський міський суд обрав запобіжний захід цим двом підозрюваним у замаху на вбивство в. о. керуючої справами виконкому Херсонської міської ради Катерини Гандзюк, яку 31 липня облили сірчаною кислотою: тримання під вартою терміном на 60 діб без права внесення застави. У вересні Володимира відпустили під домашній арешт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Гандзюк ГУНП мітинг активісти  
Матеріали по темі