Місто

Сергій Сухомлин розповів, чи буде вільним доступ до житомирського стадіону «Спартак» після його ремонту

5 November 2018, 17:41

Після реконструкції житомирського стадіону «Спартак» на вулиці Грушевського на ньому зможуть займатися всі охочі, однак доступ буде за реєстрацією.

Про це у прямому ефірі програми «Тема дня» на Житомир.info 5 листопада сказав мер Житомира Сергій Сухомлин.

«Всі, хто має бажання займатися, матиме безкоштовний доступ до стадіону. Але ми все ж передбачаємо систему, коли ставляться великі вертушки, і людина чи з карткою житомирянина, або будь-яка людина, яка зареєструвалася і залишила свої персональні дані, зможе отримати допуск на цей стадіон. Там будуть камери, освітлення, і для того, щоб люди приходили туди займатися, а не попити пиво чи щось робити, це відбуватиметься під наглядом і через систему реєстрації», - сказав Сергій Сухомлин.

Мер також розповів, що вже зроблено на стадіоні «Спартак» і чи будуть там турніки і знаряддя для занять спортом.

«Турніки і тренажерна зона там буде, вона передбачена проектом. Зараз виклали плитку під цей майданчик. У цьому році ми плануємо покрити футбольне поле штучним покриттям, заасфальтувати бігові доріжки. У цьому році не робитимемо фінальне покриття цих доріжок, бо, щоб воно було якісним, це треба робити при вищій температурі. У цьому році робимо повністю огородження стадіону, монтуємо конструкції накриття, робимо освітлення і утеплення корпусу спортивної школи. Всередині фактично роботи закінчені. З весни – благоустрій території, фінальне покриття трибун, монтаж сидінь і тентове покриття. Цією зимою вже можна буде бігати на стадіоні, поки по асфальтному покриттю, з весни це буде м’яке спеціальне покриття», - розповів міський голова.

Відповідь мера щодо доступу на стадіон - з 28 хвилини, повний ефір з мером дивіться тут.

Нагадаємо, стадіон «Спартак» передали у власність міста 19 травня 2016 року, в грудні цього ж року мер Сергій Сухомлин розповідав про плани на реконструкцію стадіону «Спартак», а у квітні 2017 року він разом з керівником КП «Облархархпроект» показував, як виглядатиме стадіон після реконструкції. В листопаді 2017 року на повторних торгах тендер на реконструкцію стадіону виграла житомирська фірма «Комунальник», рік по тому підряднику вирішили доплатити ще 21,5 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, 19 березня 2018 року мер Сергій Сухомлин повідомив про початок реконструкції стадіону «Спартак». На початку серпня мер Житомира говорив, що фактично місяць був втрачений через дощі, але сподівався, що до кінця року об'єкт здадуть.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стадіон Спартак мер Сухомлин  
Матеріали по темі