Місто

На скільки гривень у Житомирі оштрафували водіїв, які паркувалися на місцях для людей з інвалідністю

6 November 2018, 11:32

Дуже часто у Житомирі можна побачити біля великих супермаркетів автомобілі, які паркуються на місцях для людей з інвалідністю. Неодноразово невідомі особи проколювали шини таких транспортів та залишали повідомлення «Рагуль, паркуйся правильно!».

6 листопада Житомир.info вирішив поцікавитися у речника патрульної поліції Житомирської області Ігоря Іванюка, скільки з початку року було виявлено та оштрафовано таких водіїв-порушників.

«З початку року в Житомирі за паркування на місцях визначених для осіб з інвалідністю складено 24 постанови. За зупинку-стоянку на місцях осіб з інвалідністю складено ще 13 постанов. За цей весь час було виписано постанов-штрафів на 37 тис. грн», - сказав Ігор Іванюк.

Як повідомляє Житомир.info, з 26 жовтня 2017 року в силу вступив Закон України «Про посилення відповідальності за паркування, зупинку, стоянку транспортних засобів на місцях, призначених для осіб з інвалідністю».

31 жовтня 2018 року журналісти Житомир.info перевіряли, як в обласному центрі дотримуються закону щодо паркування на місцях для людей з інвалідністю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Іванюк штраф паркування особа з інвалідністю  
Матеріали по темі