Місто

У Житомирі на Івана Кочерги хочуть провести новорічно-різдвяний ярмарок

6 November 2018, 15:10

Товариство з обмеженою відповідальністю хоче з 1 грудня 2018 року по 10 січня 2019 року в Житомирі провести новорічно-різдвяний ярмарок на вулиці Івана Кочерги.

Проект рішення виконавчого комітету «Про погодження проведення новорічно-різдвяного ярмарку на території м. Житомира» опублікований на сайті мерії 6 листопада 2018 року.

«Розглянувши заяву суб᾽єкта господарювання, відповідно до пп. 8 п. а ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про організацію сезонної, святкової виїзної торгівлі, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарків на території м. Житомира, затвердженого рішенням виконавчого комітету Житомирської міської ради від 21.02.2018 № 158, виконавчий комітет міської ради вирішив: Погодити товариству з обмеженою відповідальністю «Тон» (далі – організатор ярмарку) проведення новорічно-різдвяного ярмарку з продажу непродовольчих товарів на період з 01.12.2018 по 10.01.2019 з 08.00 год. до 22.00 год. на території м. Житомира за адресою: вул. Івана Кочерги, 3-В», - йдеться у проекті рішення.

Організатор ярмарки має забезпечити розміщення тимчасової споруди під час проведення ярмарку згідно із схемою, погодженою із департаментом містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради, а також дотримуватися правил благоустрою.

Керуюча справами виконавчого комітету Житомирської міської ради Ольга Пашко 6 листопада у коментарі Житомир.info сказала, що ТОВ «ТОН» вперше звернулося до них з проханням надати дозвіл, аби провести новорічно-різдвяний ярмарок.

На сайті Youcontrol.com.ua зазначається, що засновником ТОВ «ТОН» є Алла Рупета. Фірма займається наданням в оренду й експлуатацією власного чи орендованого нерухомого майна, а також іншими видами роздрібної торгівлі.

Нагадаємо, у Житомирі пішохідну вулицю Михайлівську планують прикрасити підсвіченими парасольками, а на майдані Корольова цього року хочуть встановити живу ялинку.

Як повідомляє Житомир.info, 6 грудня 2017 року виконком Житомирської міської ради погодив проведення новорічних та різдвяних свят і дозволив продаж слабоалкогольних напоїв на Різдвяному ярмарку.

У 2017 році 22 грудня в обласному центрі святковою програмою «Житомир Різдвяний» містяни офіційно розпочали відзначення різдвяних та новорічних свят.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кочерги виконком ярмарок проект рішення Пашко  
Матеріали по темі