Влада

В облраді визначили представників від громадськості, які з комісією обиратимуть директора Житомирської філармонії

6 November 2018, 15:59

У Житомирській облраді 6 листопада відбулось жеребкування із визначення представників громадськості, які увійдуть до складу конкурсної комісії, що обиратиме генерального директора комунального підприємства «Житомирська обласна філармонія імені Святослава Ріхтера».

Про це повідомила прес-служба Житомирської облради.

«Шість громадських організацій запропонували до складу конкурсної комісії 18 кандидатур. За результатами жеребкування, яке транслювалось на сайті Житомирської обласної ради в онлайн-режимі, обрано трьох представників від громадських організацій. Це Надія Юшкевич, благодійний фонд «Надія Є»; Михайло Псюк, Житомирська обласна громадська організація «Суспільно-науковий центр «Громадські ініціативи», та Ірина Поліщук, Житомирська обласна організація профспілки працівників культури», - інформує облрада.

Відеозапис жеребкування транслювався на сайті облради. Представників громадськості включать до складу комісії розпорядженням голови облради.

Документи приймають до 12 листопада 2018, поки на конкурс подали документи 2 претендентки: заступник гендиректора філармонії з рекламно-інформаційної діяльності Наталія Журбей і директорка з управління персоналом ТОВ «АЛЕНРУД», викладачка Житомирського коледжу культури і мистецтв імені Огієнка Тетяна Руденька. Документи кандидаток за посиланням.

Нагадаємо, директором комунального підприємства «Житомирська обласна філармонія імені Святослава Ріхтера» Житомирської обласної ради вже багато років є Заслужений діяч мистецтв України, кандидат мистецтвознавства Петро Даценко. У коментарі Житомир.info 16 жовтня він сказав, що працює керівником цього закладу вже 8 років. 13 грудня 2018 в нього закінчується 5-річний контракт з облрадою, і намірів повторно подавати документи він не має.

Як повідомляв Житомир.info, 12 жовтня 2018 року Житомирська обласна рада оголосила конкурс на заміщення посади генерального директора комунального підприємства «Житомирська обласна філармонія імені Святослава Ріхтера» та розпочала прийом пропозицій від громадських організацій для включення у склад конкурсної комісії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада філармонія конкурс  
Матеріали по темі