Суспільство

Подарункові набори від ТМ «Рошен» - вишуканий смак та бездоганна якість

7 November 2018, 11:00

Цьогоріч тепла осінь не надто поспішає прощатися, і лише оголені дерева нагадують про наближення зимових холодів та веселих новорічних свят, яких з нетерпінням чекають і дорослі, і діти. Купувати ялинку та продукти для традиційного новорічного столузвичайно ще зарано, а от заздалегідь визначитися з подарунками для рідних та близьких – саме вдалий час.

ТОВ «Рошен-Полісся» - офіційний представник ДП «Кондитерська корпорація «Рошен» у Житомирській області вже подбав про подарунки для малюків і дорослих, приготувавши майже два десятка різноманітних видів солодких наборів до Нового року та Різдвяних свят.

Подарункові набори від ТМ «Рошен» - це вишуканий смак та бездоганна якість ваших улюблених цукерок та шоколаду, а також чудовий сюрприз під ялиночку, якому неодмінно будуть раді і діти, і дорослі. Створені з любов’ю солодощі, безперечно, сподобаються маленьким ласунам, однак є в подаруночках від Рошен і дещо таке, що залишиться на добру згадку про яскраве свято.

ТОВ «Рошен-Полісся» пропонує майже двадцять видів подарункових наборів з цукерками, шоколадками, батончиками, шоколадними фігурками «Діда Мороза». Цього року колекціяпоповнилась вишуканими наборами «Гном» на «Янгол», надзвичайно веселими та позитивними «Свинкою Жизель» і «Поросятком Бонні» та багато інших.

Тож знайомтеся з новою колекцією солодких новорічних подарунків та обирайте те, що вам до вподоби.

Серед такого різноманіття Ви обов’язково знайдете подаруночок на свій смак та гаманець. Подаруйте своїм дітям незабутню новорічну казку з солодким присмаком і цікавим сюрпризом на згадку.

До речі, в ТОВ «Рошен-Полісся» можна зробити колективне замовлення подарунків для підприємств, організацій, шкіл та дитячих садочків за найвигіднішими гуртовими цінами.

м. Житомир, проспект Незалежності 188. тел. (0412)41-48-77, 51-25-20, 41-48-60, (067) 555-97-15, (067) 285-56-04.

м. Коростень, вул. Шатрищанська 69. тел. (04142) 3-23-55, (067) 555-97-14.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: солодощі ROSHEN  
Матеріали по темі