Влада

На нову посаду в департаменті освіти Житомирської міськради претендує один кандидат

8 November 2018, 10:01

У Житомирській міській раді 7 листопада закінчився прийом документів на посаду заступника директора департаменту освіти Житомирської міської ради.

У коментарі Житомир.info 8 листопада у відділу кадрів та з питань служби в органах місцевого самоврядування Житомирської міської рада розповіли, що на вакантне місце ще одного заступника директора департаменту освіти претендує один кандидат.

«Одна людина подала документи на посаду заступника директора департаменту освіти. Точна дата конкурсу ще не визначена, але більше за все, що він буде наступного тижня», - сказали у відділі кадрів.

Нагадаємо, начальник відділу кадрів та з питань служби в органах місцевого самоврядування Житомирської міської ради Наталія Хабарова 17 жовтня у коментарі Житомир.info уточнила, що це нова посада в департаменті освіти.

Як повідомляв Житомир.info, за словами Сергія Сухомлина, житомирську освіту очікує оновлення кадрів, а з директорами шкіл будуть укладати контракти, хоча це й не зовсім законно.

Рішення «Про реорганізацію процесу здійснення повноважень у сфері освіти, зміну структури і перейменування управління освіти Житомирської міської ради» міська рада ухвалила 26 червня 2018 року. За словами мера, станом на 28 серпня процес реорганізації управління освіти в департамент ще не завершився.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: департамент освіти конкурс посада заступник  
Матеріали по темі