Влада

Через земельну ділянку митрополита Никодима ледь не постраждали майже 150 житомирян

8 November 2018, 18:55

Митрополит Никодим написав заяву з проханням зняти з розгляду питання про виділення йому 0,331 га землі біля церкви.

Про це повідомив мер Сергій Сухомлин перед розглядом відповідного проекту рішення на сесії Житомирської міської ради 8 листопада.

Погоджувальна рада рекомендувала зняти це питання з розгляду сесії на довивчення, але за цю пропозицію було лише 12 голосів – рішення не прийняте.

Після розгляду інших рекомендацій мер поставив на голосування «в цілому» проект рішення, у додатку до якого було майже 150 земельних ділянок громадян: «за» проголосували 18 депутатів, а для прийняття рішення необхідно мінімум 22 голоси.

Щоб не позбавляти людей права на розроблення проектів землеустрою, на яке деякі чекали майже рік, депутати повернулися до голосування за цей проект рішення і врешті 24 з них проголосували за те, щоб зняти з розгляду питання щодо земельної ділянки площею 0,331 га на вул. Подільській, 9-б.

Після цього за проект рішення в цілому проголосували 27 депутатів – рішення прийняте.

Подробиці дивіться в сюжеті

Нагадаємо, на сесії міської ради 27 вересня цього року для вирішення земельного питання митрополита Никодима не вистачило одного голосу.

Як повідомляв Житомир.info, керуючий Житомирською єпархією УПЦ МП митрополит Никодим (в миру Горенко Віктор Васильович) хоче отримати 0,331 га землі біля церкви на житомирському Подолі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія міськрада Никодим земельна ділянка  
Матеріали по темі