Події

У Житомирській області поліцейські встановлюють особу жінки, яку смертельно травмував Mercedes

12 November 2018, 10:41

Дорожньо-транспортна пригода сталася 11 листопада близько 19.00 на 90 км автодороги Київ-Чоп, неподалік с. Царівки Коростишівського району. Нині у рамках розпочатого кримінального провадження поліцейські встановлюють особу загиблої та обставини події.

Про це 12 листопада інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Попередньо, водій автомобіля Mercedes Vito, 39-річний житель Пулинського району, рухаючись у напрямку м. Житомира, вчинив наїзд на жінку, яка перебігала проїжджу частину по пішохідному переходу. У результаті ДТП пішохід отримала травми, від яких загинула на місці події. Нині поліцейські встановлюють особу загиблої та обставини події», - йдеться у повідомленні.

Її прикмети: жінка віком близько 40 років, середньої тіло будови, зростом близько 165 см, волосся коротке русяве. Була одягнена у синю куртку з вишитими спереду квітами білого кольору, чорні штани, чорні кросівки з білими смугами.

Шановні громадяни, якщо ви були очевидцями цієї дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз і маєте записи з відеореєстратора або володієте інформацією щодо обставин події та особу загиблої, просимо звернутися до Коростишівського відділу поліції за адресою вул. Різдвяна, 7 або за телефонами (04130) 5-06-40 чи 102.

Як повідомляв Житомир.info, 8 листопада на 149 км автодороги Київ-Ковель у Коростенському районі киянин на Volkswagen збив чоловіка, який перебігав дорогу. Унаслідок ДТП чоловік загинув на місці події.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ГУНП поліція Коростишівський район  
Матеріали по темі