Події

На трасі в Житомирській області двоє чоловіків напали на таксиста та викрали авто

12 November 2018, 11:53

В ніч на неділю, 11 листопада, у Коростенському районі двоє молодиків вчинили розбійний напад на водія таксі, завдавши йому тілесних ушкоджень та відібравши його автомобіль.

Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Житомирській області.

«Близько 4 ранку на автодорозі Київ-Ковель, у с. Малій Зубовщині, до автомобіля таксі сіли двоє парубків. Уже за кілька сот метрів один з них, що знаходився позаду, накинувся на водія, завдаючи ударів та намагаючись стиснути горло. Між чоловіками зав’язалась боротьба, до якої приєднався і другий пасажир. Відтак нападникам разом вдалося викинути потерпілого з авто «Деу Ланос» та поїхати геть», - йдеться у повідомленні поліції.

Оговтавшись від отриманих травм, 38-річний керманич зміг розповісти про напад іншим водіям, які проїжджали у цей час на автодорозі, а ті повідомили до поліції.

Для з’ясування усіх обставин та перевірки отриманої інформації на місце події виїхали слідчо-оперативна група Коростенського відділу, а також патрульні.

Потерпілий більш детально описав зовнішність нападників та надав інші відомості, що допомогли розшуківцям оперативно ідентифікувати їх особи. А автомобіль таксі патрульні знайшли за кілька кілометрів від місця події.

«Уже за кілька годин на вокзалі у м. Коростені ми затримали підозрюваних. Це 18-ти та 22-річні жителі с. Грозиного, обидва ніде не працюють. Старший раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та нанесення тілесних ушкоджень. За їх словами, вони збирались їхати до обласного центра», - розповів начальник Коростенського відділу поліції Михайло Старовойт.

Обоє парубків затримані у рамках ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування проводиться за ознаками правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 187 (Розбій) та ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Відтак парубкам може загрожувати покарання у вигляді ув’язнення на термін від 7 до 12 років.

Нагадаємо, 13 жовтня у Житомирі поліція затримала чоловіка, який вистрелив у ногу таксисту.

Як повідомляв Житомир.info, у 2018 році двох жителів Коростеня засудили за вбивство таксиста: одного – довічно, іншого – на 15 років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: таксі напад поліція  
Матеріали по темі