Влада

​У складі Житомирської міської ОТГ може з’явитися старостинський округ

12 November 2018, 13:50

На сесії Житомирської міської ради збираються припинити повноваження Вересівської сільської ради та створити старостинський округ в складі Житомирської міської ОТГ.

Про це йдеться в проектах рішення «Про утворення Вересівського старостинського округу» та «Про припинення Вересівської сільської ради Житомирського району Житомирської області шляхом приєднання», опублікованих 12 листопада на сайті мерії.

«Утворити у складі Житомирської міської об’єднаної територіальної громади у межах села Вереси Житомирського району Житомирської області Вересівський старостинський округ», - йдеться в першому проекті рішення сесії.

«Припинити Вересівську сільську раду Житомирського району Житомирської області (код 04348257) шляхом приєднання до Житомирської міської ради (код 13576954). Призначити ліквідаційну комісію із припинення Вересівської сільської ради Житомирського району Житомирської області згідно з додатком. Визначити, що Житомирська міська рада є правонаступником прав та обов’язків Вересівської сільської ради Житомирського району Житомирської області з дня припинення повноважень Вересівської сільської ради Житомирського району Житомирської області», - йдеться в наступному проекті рішення сесії.

Нагадаємо, у Житомирській міській раді збираються створити нове управління, яке займатиметься питаннями розвитку села Вереси.

8 жовтня 2018 року на сайті міської ради оприлюднили проект рішення сесії, у якому пропонується ввести до персонального складу виконавчого комітету Житомирської міської ради виконуючого обов’язки старости села Вереси Шута Олександра Васильович.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії Житомирської міської ради 27 вересня 2018 року ухвалили рішення про добровільне приєднання територіальної громади села Вереси Житомирського району до територіальної громади міста Житомира та підписання відповідного меморандуму.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Вереси сесія ОТГ  
Матеріали по темі