Суспільство

Лілія Пелехата-Жукевич: Керівник відділу продажів – це мотиватор з аналітичним складом

12 November 2018, 16:17

Кожен власник бізнесу прагне знайти такого керівника відділу продажів, із яким можна успішно розвивати проекти та отримувати стабільний прибуток без втрати репутації.

Яким повинен бути керівник відділу продажів?

Звичайно ж, цілеспрямованим, дипломатичним, лояльним, авторитетним, а ще талановитим та харизматичним.

"Діловий Житомир" знайшов такого! Не вірите? Переконайтеся самі!

- Як проходить день керівника відділу продажів ЖК «Преміум Парк»?

Наші будні всі цікаві і не схожі. По-перше, щодня ми радо вітаємо велику кількість клієнтів, як потенційних так і вже наявних, які потребують інформації щодо нашої новобудови. Ви запитаєте, що може цікавити вже теперішніх клієнтів? Ми збудували і здали вже дві секції, які наразі активно заселяються, тож мешканці приходять до нас за порадою, а іноді – за допомогою. До того ж, керівник відділу продажів – це публічна людина, яка постійно знаходиться на зв’язку як в реальності, так і в соціальних мережах.

- Пані Лілія, як Ви стали частиною команди ЖК «Преміум Парк»?

Насправді це було наскільки непросто, настільки і цікаво. Річ у тім, що будівельна сфера не є моїм основним фахом, я за освітою юрист, але враховуючи багаторічний досвід співпраці з нашою командою в інших сферах, я горда тим, що мені довірили керування цим цікавим і потужним об’єктом. Маю сказати, що не зважаючи на абсолютно новий для мене вид діяльності, мені зовсім не було страшно братись за цю справу, адже я ніколи не була сама: поряд зі мною багато друзів та колег, з якими завжди можна порадитись, які радо прийдуть на допомогу.

- Керівник відділу продажів — це людина аналітики? Чи у більшій мірі мотиватор?

Дуже цікаве питання, на яке не може бути однозначної відповіді. З одного боку, керівник має бути мотиватором, навіть дещо мрійником, адже його завдання – щиро вірити в успіх, навіть більше – надихати своїм прикладом решту команди. З іншого боку, успішна позиція керівника неможлива без певних аналітичних здібностей. Як ми завжди радимо кожному співробітнику: до нашої роботи слід ставитись, як до власного бізнесу. А хіба може бізнесмен не бути певною мірою аналітиком? Тож можна сказати, що керівник відділу продажів – це мотиватор з аналітичним складом.


- Для кого ви будуєте ЖК «Преміум Парк»? Опишіть вашу аудиторію, портрет типового покупця.

Наш клієнт – дуже різний, з різними вподобаннями і потребами. Спільне у всіх них тільки те, що всі бажають отримати найкраще. Те, що дуже тішить – практично всі квартири люди купують для себе, щоб облаштувати тут свій життєвий простір. Найбільш запам’ятовуються такі історії, пов’язані з купівлею житла, які надихають. Наприклад, у нас є клієнт, який виріс десь поблизу у цьому районі, тож коли ми почали будувати піддався ностальгічним настроям і придбав квартиру. Інший наш мешканець в юності навчався тут і мріяв, аби можна було жити саме десь поблизу. З приходом "Преміум Парку" мрія цієї людини втілилась у життя, наразі він є власником затишної квартири із неймовірним краєвидом, активно робить ремонт і рекомендує нас своїм друзям.

- Чим даний об`єкт привабливий для покупця? Чим ЖК «Преміум Парк» особливий?

Ви дуже правильно поставили питання – саме особливості. Річ у тому, що "Преміум Парк" – це абсолютно самобутній проект, який має свої, притаманні лише йому, особливості, і наші клієнти цінують наш об’єкт саме за них. По-перше, це місце розташування: самісінький центр міста, його історична частина, і одночасно – напрочуд затишна і тиха місцина. Поруч з будинком є все необхідне – школи, дитячі садочки, магазини, спортивні об’єкти і навіть державні установи. І головне – мальовничий міський парк зовсім поруч. Друга наша перевага – це безумовна якість будівництва, над якою ми постійно працюємо, вдосконалюючись щодня. По-третє – енергоефективність будинку, його якісне утеплення. І ще – питання сервісу. Ми ставимо собі на меті зняти з покупця всі можливі труднощі щодо придбання або облаштування житлової площі. Наразі при центрі продажів працює відділ додаткових послуг, де можна замовити все, що потрібно для створення сучасної оселі – від дизайн-проекту до ремонту «під ключ».

- Чому при будівництві приділяється особлива увага?

У першу чергу, це якість житла. Для нас питання правильного будівництва є першочерговим. По друге – безпека мешканців. Звичайно, було б дуже цікаво облаштувати додаткові девайси, такі як зона відпочинку чи навіть басейн на даху. Але ми всі розуміємо, що такі додаткові переваги дуже часто пов’язані з певними ризиками. До того ж, міський басейн знаходиться зовсім поруч, а комфортні місця для відпочинку будуть облаштовані в припарковій зоні. Наступне, що є важливим уже на етапі будівництва – це планування кожної квартири. Зрозуміло, що кожна родина, яка купує житло, має свої потреби та вподобання. Ми з гордістю можемо сказати, що кожна квартира в нашому будинку є індивідуальною, адже ми намагаємось задовольнити кожного клієнта. Це можливо зробити лише на етапі зведення будинку – тоді нові квартири будуть зручними, затишними і головне – безпечними для мешканців. І ще одне, що має велике значення – це підведення комунікацій. У процесі підключення будинку ми не використали жодну із наявних потужностей району, повністю проводячи нові комунікації.

- На Вашу думку, у чому головний «козир» ЖК «Преміум Парк»?

"Козирем" можна назвати кожну з перелічених вище особливостей комплексу, але є ще дещо: так, ми не ставимо собі за мету будь-що продати квартиру кожному, хто завітав до центру. Зовсім ні. Для нас головне, щоб кожна людина, що навіть із простої цікавості зайшла до центру продажів, вийшла від нас задоволеною. Ми намагаємось якомога краще задовольняти всі потреби клієнта щодо житла і будемо шукати для кожного найвигідніші варіанти.

- На скільки у вас доступне житло? Як формуються ціни?

Дуже рада, що постало це питання, адже ціна – це одне з ключових питань, які цікавлять покупців. Звичайно, "Преміум Парк" не можна назвати найдешевшим житлом, наразі в Житомирі є пропозиції набагато більш бюджетні. Але тут варто замислитись, яким чином можна утримувати ціну на квадратний метр незмінною, якщо вартість готового житла іноді навіть не перекриває вартість матеріалів і самого будівництва. Ми намагаємось балансувати на рівні золотої середини, утримуючи реальну ціну, аби вона знаходилась у відповідності з тим рівнем якості будівельних робіт, який ми вважаємо обов’язковим. До того ж, є багато забудовників, що працюють у центральній частині міста, у яких ціни на квадратний метр навіть вищі.

Якщо говорити про доступність, то і тут ми намагаємось реалізовувати індивідуальний підхід до кожного клієнта. Якщо у вас наразі немає всієї суми, ми радо надаємо розтермінування, при цьому існують як стандартні варіанти, так і персональні для кожного конкретного випадку. І ще – ми постійно робимо подарунки тим, хто щойно одружився або тим покупцям, які нещодавно стали батьками. А для певних категорій громадян діють особливі ціни – для військовослужбовців, переселенців тощо.

- Які рекламні інструменти для залучення покупців Ваша команда використовує? Що працює краще всього? Які канали приносять найбільше звернень?

Це, напевно, те питання, про яке можна говорити найдовше. Адже час іде, і ефективність кожного рекламного інструмента постійно змінюється. Але наразі "левову частку" всіх укладених договорів – це персональні рекомендації вже сьогоднішніх мешканців і тих, хто активно роблять ремонти. Більш того – до нас переселяються разом із сусідами, батьками та друзями. Враховуючи цей факт, наша присутність на ринку зовнішньої реклами сьогодні незначна, набагато більше уваги ми приділяємо інтернет-ресурсам.

- Як професіонал, які можете дати поради покупцям щодо вибору забудовника. На що слід звертати увагу при виборі квартири?

Звичайно, кожен самостійно вирішує, якого забудовника вибрати. Але є декілька порад, які будуть не зайвими: обов’язково відвідайте декілька забудовників, аби вам було з чим порівняти. Намагайтесь відвідати будівельний майданчик, аби на власні очі пересвідчитись, що процес іде, і з яких матеріалів зводиться будинок. Третє – це комунікації і технічна документація на них. Адже часто буває, що будинок зведено, він красивий і сучасний, а жодної з комунікацій немає і не передбачається. Попросіть продемонструвати дозвільні документи, зверніть увагу, чи погоджені вони всіма компетентними інстанціями. Окремої уваги вартує документ на землю, на якій ведеться будівництво. Якщо ви маєте певні сумніви щодо правильності оформлення документів, ви завжди можете звернутись за допомогою до фахівців, і представники забудовника не мають вам відмовити.

Я щиро дякую вам за цікаву розмову з глибокими, змістовними запитаннями. Хочу ще раз наголосити, що в ЖК "Преміум Парк" ми радо допоможемо вам не тільки в питанні придбання нового житла, але й із задоволенням проконсультуємо щодо особливостей придбання-продажу житла на вторинному ринку, адже при центрі показів працює центр безкоштовних юридичних консультацій. Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах, слідкуйте за нашими новинами та голосуйте за "Преміум Парк" в номінації "Забудовник" brand.20.ua у щорічному рейтингу "Народний Бренд 2018".

Чекаємо на Вас щодня за адресою Старий бульвар, 21 – у центрі показів будинку, де живе щастя!


Відділ показів: м.Житомир, вул. Старий Бульвар, 21

Контактні телефони: +38 (097) 115-00-33, +38 (093) 020-19-04

Веб-сайт:

Сторінка fb:

Сторінка inst:

Youtube.com

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі