Події

У Бердичеві депутату обласної ради фарбою розмалювали автомобіль

13 November 2018, 09:31

У Бердичеві в ніч з 9 на 10 листопада депутату Житомирської обласної ради від фракції «Батьківщина» Сергію Орлюку фарбою розмалювали автомобіль.

Про це народний обранець написав на своїй сторінці у Facebook увечері 12 листопада.

«Я навмисне декілька днів утримувався від будь-яких коментарів та офіційних заяв щодо ситуації, яка сталася в ніч з п’ятниці на суботу, коли невідомі особи щедро, від душі, оббризкали фарбою з балончику мій автомобіль. Якщо чесно – то у мене немає абсолютно ніякого бажання виносити на загал свої особисті проблеми, тривоги та переживання. Чи тим паче робити з них політичне шоу… Так, дійсно, мій автомобіль розфарбували вночі невідомі зловмисники. Поки що я волів би утриматися від гучних слів щодо політичного переслідування. Хоча не виключаю і такої можливості. Але останнім часом я ні з ким не сварився (по можливості взагалі намагаюся уникнути цього), мені ніхто не погрожував ні по телефону, ні при особистій розмові. У мене не було конфліктів в моїй професійній діяльності. Тому не можу сказати, у кого міг бути мотив, щоб так нашкодити. Банальне хуліганство? Не виключено, однак маю сумніви. Річ у тому, що мій будинок не знаходиться на головній вулиці: до нього веде невелика стежка, і там ходять переважно свої. Тобто, це не просто проходили повз і зробили – це, на мою думку, свідомий вчинок: зловмисники знали, куди йдуть і навіщо.

Щоб це не було – зведення рахунків, дріб’язкова помста або політичне попередження, це змусило мене добре замислитися про забезпечення безпеки для своїх рідних та близьких. Адже відстоюючи власні переконання та не поступаючись своїм принципам, ми часто підставляємо під удар свою сім’ю. Забуваючи про те, наскільки низькими та підступними є деякі люди, і на що вони можуть піти заради власних шкурних інтересів. Також буду шукати можливість для того, щоб застрахувати своє майно. Бо невідомо, яким буде наступне «попередження». У будь-якому разі я спокійний та готовий до боротьби, і не збираюся відступати!», - написав Сергій Орлюк.

Керівник прес-служби ГУ Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко 13 листопада підтвердила Житомир.info інформацію про те, що депутат написав заяву до поліції.

«12 листопада до Бердичівського відділу поліції звернувся житель райцентру із заявою про те, що з 23:30 9 листопада до 8:00 10 листопада невідома особа хаотично розмалювала його машину. Авто Hyundai було припарковане поруч із будинком. Відкрите кримінальне провадження за ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна)», - сказала Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, 29 вересня 2017 року близько 4-ї години в квартиру депутата Житомирської обласної ради від Радикальної партії Олега Ляшка Ігоря Романського вдерлися злодії, а у депутата від партії УКРОП Наталії Кокітко горіла машина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бердичів Орлюк Ващенко автомобіль поліція фарба  
Матеріали по темі