Події

​У Житомирській області вимагають демонтувати ще одну нелегальну газову заправку

13 November 2018, 10:03

Бердичівська місцева прокуратура наполягає на демонтажі нелегальної газозаправної станції в селі Вільшанка Чуднівського району, незаконну діяльність якої припинили 9 листопада спільно з правоохоронцями.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Бердичівською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на нелегальній автомобільній заправній станції, за ч. 1 ст. 272 КК України.

У п’ятницю, 9 листопада 2018 року, працівники місцевої прокуратури спільно з Чуднівським відділенням поліції Бердичівського відділу поліції ГУНП в області, за участю власника земельної ділянки, сільського голови та працівника районного сектору Держслужби з надзвичайних ситуацій провели огляд автомобільної заправної станції, що діяла у с. Вільшанка Чуднівського району.

Установлено, що підприємці організували схему реалізації скрапленого газу та дизельного пального без належних документів та дозволів для здійснення такого виду діяльності, що становить небезпеку для місцевого населення.

За результатами огляду правоохоронці тимчасово вилучили колонки для відпуску скрапленого газу, цистерну з понад 2,6 тис л скрапленого газу, а також колонку паливороздавальну для відпуску дизельного пального з цистерною та дизельне паливо.

На даний час вирішується питання щодо накладення арешту на вилучене майно та демонтажу незаконної заправної станції.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводить місцевий відділ поліції.

У прокуратурі нагадують, що в області діє міжвідомча робоча група з виявлення і припинення протиправної діяльності автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів, а також розслідування кримінальних проваджень, пов’язаних з нелегальною діяльністю таких об’єктів, створена за наказом прокурора Житомирської області від 17.10.2018.

Як повідомляв Житомир.info, 10 листопада прокуратура повідомила про намір демонтувати газову заправку у місті Коростень, яка працювала нелегально.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: заправка газ прокуратура  
Матеріали по темі