Події

Поліція розшукує білий iPhone, який убивці хмельницького водія викинули в Житомирі біля Подільського мосту

13 November 2018, 13:40

Телефон марки iPhone 5S жителя Хмельниччини, якого у вересні 2018 отруїли та втопили жителі Житомирської та Одеської областей, міг бути викинутий в районі Подільського мосту в Житомирі (вулиця Троянівська).

Про це 13 листопада повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Оскільки телефон може допомогти зі встановленням обставин учинення вбивства, поліція просить відгукнутися перехожих, які, можливо, знайшли його на мосту.

«25 вересня 2018 року у водоймі поблизу Коростишева було виявлено тіло безвісно зниклого жителя Хмельччини. Уже у ході першочергових дій було зрозуміло, що чоловіка вбили. У результаті масштабного комплексу дій багатьох служб поліції 25 жовтня було затримано двох підозрюваних(…). Водночас у ході слідчих дій встановлюються усі обставини учинення вбивства. Так, слідчі з’ясували, що один з мобільних телефонів загиблого підозрювані викинули у районі Подільського мосту м. Житомира уночі 22 вересня. Але при обстеженні вказаної території, що проводилось після затримання молодиків, поліцейським не вдалося знайти його. За наявною інформацією, телефон iPhone 5S білого кольору міг бути знайденим кимось з випадкових перехожих. Цей телефон є важливим речовим доказом у кримінальному провадженні за фактом вбивства 34-річного жителя Хмельниччини, якому він належав», - інформує поліція.

Громадян, які володіють будь-якою інформацією щодо вказаної події або знають, хто підібрав мобільний iPhone 5S білого кольору уночі 22 вересня у районі Подільського мосту, просять повідомити про це до поліції за номером слідчого 096 383 55 17 або 102.

За даними поліції, щодо двох 29-річних підозрюваних проводиться досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого пунктами 6 (Вчинене з корисливих мотивів), 12 (Вчинене за попередньою змовою групою осіб), ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Відносно них обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без права внесення застави терміном на 60 діб.

Нагадаємо, 25 вересня 2018 в Житомирській області у водоймі знайшли тіло чоловіка, який їхав до Хмельницької області і зник 20 вересня.

Як повідомляв Житомир.info, поблизу Миколаєва чоловіки зупинили «попутку», напоїли водія кавою з медикаментозним засобом, який «вирубив» його, втопили чоловіка у водоймі, продали машину і «гуляли» на ці кошти. На брифінгу 26 жовтня начальник ГУНП в Житомирській області Вячеслав Печененко розповів, що за цинічним вбивством стоять два АТОвця – з Житомира та Одеської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство вбивця Печененко телефон  
Матеріали по темі