Економіка

З початку року в Житомирській області аудитори виявили більше 85 млн грн несплачених податків

14 November 2018, 09:34

Підрозділом аудиту ГУ ДФС у Житомирській області виявлено та упереджено несплату податків на суму 85,3 млн грн.

Про це 13 листопада поінформував сектор комунікацій ГУ ДФС у Житомирській області.

«За повідомленням управління аудиту протягом січня-жовтня 2018 року органами ДФС Житомирської області проведено 540 перевірок. З них 83 планових, 185 позапланових документальних перевірок та 272 – фактичні перевірки. Перевірками охоплено платників податків, які за результатами господарської діяльності мають найбільші ризики несплати до бюджету податків та зборів, обов'язкових платежів», - йдеться у повідомленні.

За інформацією ДФС, позаплановими перевірками охоплено 1012 СГ по яких отримано повідомлення банків щодо порушення строків розрахунків у сфері ЗЕД, по 44 СГ розпочато процедуру реорганізації або припинення, 7 платників податків, якими не подано в установлені строки звіт про контрольовані операції, 14 перевірок з питань митного аудиту, 6 СГ по яких отримано рішення суду на проведення перевірки та 2 перевірки на прохання платника.

«В результаті контрольно-перевірочних заходів виявлено та упереджено несплату податків на суму 85,3 млн грн. Забезпечено погашення грошових зобов’язань у сумі 25,5 млн грн. Крім того, зменшено збитки на 16,2 млн грн, чим упереджено зменшення об’єкту оподаткування податком на прибуток в наступних податкових періодах», - інформують у прес-службі ДФС.

Як повідомляв Житомир.info, за 9 місяців 2018 року податківці провели майже 500 перевірок суб’єктів господарювання Житомирської області, які мають найбільші ризики несплати до бюджету податків та зборів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДФС податок  
Матеріали по темі