Суспільство

​Дороги в Житомирі можуть значно покращитися

14 November 2018, 11:02

Тема автомобільних доріг залишається однією з актуальних в Україні. Безліч українців, вперше опинившись в Європі, відразу звертають увагу на якість європейського дорожнього покриття і задаються логічним питанням «А коли ж це буде у нас?».

Парадоксально, що в Україні випускають інноваційне обладнання, яке якісно ремонтує дороги в 36 країнах світу майже на всіх континентах, але при цьому якість наших вітчизняних доріг залишається незадовільною.

Мова йде про польсько-українську компанію «TICAB», яка в Житомирі на базі приватного підприємства «Оріон» вже більше п'яти років виробляє техніку для обслуговування і ремонту доріг. Ця компанія пропонує інноваційні рішення як для комунальних підприємств, так і для приватних підрядників, маючи в своєму арсеналі різноманітне обладнання з високою продуктивністю для якісного ремонту асфальтового дорожнього покриття протягом всього року, навіть під час холодів.

Використовуючи таке обладнання, можна зробити хороший внесок в облаштування інфраструктури рідного міста чи села, а також отримати хороший прибуток при виконанні робіт по ремонту доріг. Наприклад, в серпні цього року одна з приватних дорожніх компаній Києва придбала заливальник швів торгової марки TICAB - пристрій, призначений для герметизації тріщин та швів під час ремонтних робіт на дорогах, який дозволяє збільшити терміни експлуатації дорожнього покриття до 5 років (докладніше про заливальник швів тут ). За 25 робочих днів повноцінного ефективного використання цього заливальника компанія повністю окупила вартість покупки і отримала фінансовий прибуток. Тобто, таке обладнання актуально, корисно і рентабельно (дивіться наведену нижче інфографіку).

З 7 по 9 листопада компанія TICAB у складі своєї житомирської команди взяла участь в міжнародному Форумі з будівництва, експлуатації та проектування доріг і мостів АВТОДОРЕКСПО, який проходив у Києві. Обладнання компанії в черговий раз отримало високу оцінку експертів і фахівців галузі як з України, так і з-за кордону.

Отже, ситуація за кордоном є зрозумілою. А що ж зміниться у нас, чи скоро стануть наші дороги схожими на європейські? Керівник Укравтодору Славомир Новак, якого український уряд запросив з Польщі для реформування автодорожнього відомства, заявив, що на рівень якості польських доріг ми можемо вийти через п’ять років. А може зможемо швидше? Цікаво, скільки коштів і на що буде закладено в місцеві бюджети на наступний рік в плані покращення якості дорожнього покриття? Чи вирішать чиновники вкладати гроші в старі малоефективні методи ремонту доріг або ж звернуть свою увагу на інноваційні ефективні рішення? Поживемо, - побачимо. Не втрачайте надії, і хорошої вам дороги!

Сайт компанії «TICAB» - http://ticabltd.com.

Виробництво знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Кооперативна, 14.

Телефони менеджерів компанії: +38 067 411 94 97, 068 456 09 09.

image

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: TICAB заливщик швов  
Матеріали по темі