Події

У Житомирській області поліцейський на Volkswagen виїхав на зустрічну смугу та скоїв смертельне ДТП

14 November 2018, 11:36

В Овруцькому районі Житомирської області в результаті ДТП за участю працівника роти патрульної поліції загинув водій Hyundai.

Про це 14 листопада повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«13 листопада на автодорозі сполученням Овруч - Словечно, поблизу села Черепин Овруцького району, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох легковиків. Водій автомобіля Volkswagen Polo, не впоравшись з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з Hyundai Galloper. У результаті останній опинився в кюветі та перекинувся. Від отриманих травм його водій помер у лікарні», - повідомила поліція.

Попередньо встановлено, що близько 17.10, рухаючись зі сторони смт Словечне у напрямку м. Овруча, поблизу с. Черепин, водій виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв дотичне зіткнення із зустрічним автомобілем Hyundai Galloper під керуванням 34-річного жителя Овруча. У результаті останній з’їхав з автодороги у кювет та перекинувся.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, а також службове розслідування ГУНП в Житомирській області, оскільки за кермом Volkswagen Polo перебував працівник роти патрульної поліції з охорони зони радіоактивного забруднення. Він знаходився поза службою та керував власним автомобілем, - зазначається в повідомленні.

У водія «Volkswagen Polo» взяли кров для перевірки на стан сп’яніння.

Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 8 років з позбавлення права керувати транспортними засобами на термін до 3 років або без такого. За результатами службового розслідування прийматиметься рішення щодо перебування вказаного працівника на службі,- повідомляє відділ комунікації.

Як повідомляв Житомир.info, зранку 14 листопада через ускладнені погодні умови в Коростишівському районі зіштовхнулися два легковики.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп загиблий аварія  
Матеріали по темі