ДОПОМОГА

​Влада Житомира виділила родині Романюк 100 тис. грн на лікування 16-річного сина

14 November 2018, 13:35

Допомогти знайти 100 тис. грн. на операцію та лікування свого 16-річного сина, - з таким проханням, ледь стримуючи сльози, на черговій сесії Житомирської міськради 8 листопада до депутатів звернулась мати хлопця Світлана Романюк.

«Моя дитина тричі після аварії, на сьогодні йому потрібно поставити пластину, щоб звільнити серце і легені, щоб він міг дихати і жити далі. Для цього мені потрібно близько 100 тис. грн. Пластина коштує - 65 тис. 420 грн. Потрібно дві операції: спочатку, щоб пластину поставити, наступна операція - звільнити від цієї пластини. Отримуючи пенсію у 1452 грн, я не можу, навіть за декілька років, зібрати ці кошти, а операція потрібна термінова. Я прошу вашої допомоги», - говорить Світлана Романюк.


Тоді депутати пообіцяли з’ясувати між собою, хто може направити свої депутатські кошти на порятунок життя дитини і якомога швидше передати ці гроші родині. Зрештою, питання адресної матеріальної допомоги родині Романюк розглянули і на виконкомі 14 листопада.

«Прошу підтримати проект про надання адресної матеріальної допомоги сім’ї на лікування дитини. Сім’я знаходиться у вкрай важкому матеріальному становищі і потрібно дороговартісне лікування дитині, якій 16 років. Загалом 100 тис. грн. За рахунок депутатських коштів - 39,8 тис. грн і на виконком виноситься 60 тис. 200 грн», - каже в.о. директора департаменту соціальної політики Житомирської міськради Людмила Ліпінська.

Члени виконкому одноголосно підтримали проект рішення та проголосували «за» виділення потрібної суми грошей на лікування дитини.

Нагадаємо, рідні збирають кошти на лікування студента ЖДУ, якого 28 жовтня у Житомирі збив тепловоз.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: допомога виконком депутати лікування операція  
Матеріали по темі