Місто

​У Житомирі сутичка біля «Електровимірювача»: нових власників приміщень не пускають на територію

14 November 2018, 13:49

14 листопада близько 12 години біля будівлі Житомирського обласного медичного центру здоров'я і спортивної медицини на вулиці Грушевського, 7 зібралися працівники ПрАТ «Електровимірювач». Поряд – два автомобілі патрульної поліції.

Чоловіки і жінки протестують проти встановлення паркана товариством «Олді», яке нещодавно викупило частину приміщень «Електровимірювача». Представники «Олді» стверджують, що межа їхньої території проходить просто через одну з будівель ПрАТ, і пригнали техніку для встановлення огорожі. Однак три десятка працівників ПрАТ «Електровимірювач» блокують доступ до території, вважаючи, що справа щодо визначення меж підприємства має вирішуватися в юридичній площині.

Представник ТОВ «Олді-Житомир» стверджує, що товариство всього лиш хоче зробити проїзд до своєї території по землі, яка належить місту. Учасники ж протесту нарікають, що у підприємств, які орендують приміщення у 4-поверховій будівлі, через «Олді» виникли проблеми з електрикою: 1 листопада 2018 представники товариства за вказівкою із Києва зняли старі замки з електрощитової і поставили свої, вимкнувши рубильник.

Керівництво ПрАТ «Електровимірювач» повідомило, що проблему з електроенергією для Центру здоров'я тимчасово вирішили, встановивши генератор.

Виклик до поліції надійшов від дирекції підприємства, яке винаймає частину будівлі «Електровимірювача», - уточнили Житомир.info в ГУНП у Житомирській області.

«О 12:26 на лінію «102» надійшов виклик від дирекції підприємства, яке винаймає його частину, про те, що їх працівників невідомі особи на пускають на територію підприємства. На місці події працюють правоохоронці», - сказала Алла Ващенко.

Представники поліції беруть пояснення в учасників сутички, попередньо на 16 годину запланована зустріч з мером Житомира обох сторін конфлікту.

Як повідомляв Житомир.info, 1 листопада 2018 два комунальні медзаклади Житомирської облради більше доби були без світла через товариство, яке викупило частину приміщень і попорядкувало біля щитової.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: світло електрика Електровимірювач Олді  
Матеріали по темі