Фоторепортаж

Для перших класів Житомирської області передали ноутбуки, принтери та ламінатори. Фоторепортаж

14 November 2018, 15:25

Перші 140 комплектів обладнання для шкіл вже поїхали до перших класів Житомирської області.

14 листопада голова Житомирської ОДА Ігор Гундич та голова облради Володимир Ширма передали школам ноутбуки, принтери та ламінтори. За допомогою цього обладнання вчитель зможе готувати цікаві інформаційні картки, роздруковувати завдання та проводити уроки у вигляді гри.

За словами голови ОДА, всю техніку, а це 810 комплектів, перші класи області отримають до кінця року.

Нагадаємо, наприкінці жовтня 2018 року в школи області вже почали надходити ноутбуки та принтери для перших класів. Один комплект сучасного обладнання, який включає ноутбук для вчителя, ламінатор та кольоровий принтер, обійшовся Житомирщині у суму 18 тис. 892 грн.

16 жовтня 2018 року замовник уклав договір з переможцем тендеру. Ним стало дочірнє підприємство «Квант» ПАТ «Електровимірювач», яке, за умовами договору, має поставити 810 комплектів комп’ютерного обладнання до 31 жовтня. Договірна вартість – 15 млн 302 тис 520 грн.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 4 вересня управління освіти Житомирської ОДА ще не завершило тендер на закупівлю «фабрик друку» для шкіл. У жовтні стало відомо про намір укласти договір на поставку комп’ютерного обладнання для шкіл з дочірнім підприємством "Квант" ПАТ «Електровимірювач».

У березні поточного року голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич пообіцяв до 1 вересня ноутбук, принтер і ламінатор у кожен перший клас.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гундич Нова українська школа ноутбук принтер ламінатор  
Матеріали по темі