Місто

​Результати обшуків нелегальних заправок у Житомирі: вилучено пального на 1,7 млн грн

14 November 2018, 19:17

За результатами обшуків на нелегальних заправках Житомира вилучено 35 тонн дизпалива, майже 4 тонни бензину А-95 та А-92 та майже 2 тонни скрапленого газу загальною вартістю близько 1,7 млн. грн.

Про це 14 листопада повідомив офіційний сайт Державної фіскальної служби України.

«Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Житомирській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури вилучили в Житомирі крупну партію незаконно виготовленого пального. В рамках проведення операції «Акциз 2018» та розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 204 КК України на території обласного центру було встановлено три АЗС, де здійснювалась реалізація незаконно виготовленого скрапленого газу та пально-мастильних матеріалів. За результатами обшуків вказаних АЗС з незаконного обігу вилучено та передано на відповідальне зберігання 35,4 тонни дизельного пального, 3,7 тонни бензину марки А-95 та А-92, 1,9 тонни скрапленого газу загальною орієнтовною вартістю 1,7 млн. грн. та обладнання на 500 тис. грн. Розслідування продовжується», - поінформувала ДФС.

Нагадаємо, 13 та 14 листопада про припинення роботи нелегальних заправок у Житомирі та області повідомляла прокуратура. За її неуточненими даними, вилучили більше 47 тонн пального та цистерну з 3 тоннами скрапленого газу.

На сайті управління Держпраці в Житомирській області 13 листопада повідомили вулиці, де знаходяться ці АЗС.

«У Житомирі припинено роботу ще двох нелегальних автомобільних газозаправних пунктів (АГЗП), що розташовані по вул. Чуднівська та Параджанова (виділено редакцією). Даний захід є результатом дій нещодавно створеної спільної міжвідомчої робочої групи за участю представників контролюючих та правоохоронних органів, а саме: Управління Держпраці у Житомирській області, слідчого управління та управління захисту економіки Житомирської поліції під координацією Житомирської місцевої прокуратури», - повідомив сайт управління Держпраці.

Як повідомляв Житомир.info, 9 листопада у селі Вільшанка Чуднівського району правоохоронці провели обшук на газовій заправці. 10 листопада прокуратура повідомила про намір демонтувати газову заправку у місті Коростень, яка працювала нелегально.

Житомир.info

Фото - ДФС:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АЗС заправка пальне ДФС  
Матеріали по темі