Події

Поліція просить допомогти розшукати двох братів-мандрівників з Житомирського району

15 November 2018, 11:35

14 листопада пішли з місця проживання та не повернулися двоє братиків 13-ти та 11-річні Родіон і Дмитро Ніконенки, жителі Житомирського району. Правоохоронці розшукують хлопчиків і просять повідомити будь-яку інформацію щодо місця їх можливого перебування.

Про це 15 листопада інформує прес-служба ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«Братики проживають у с. Кодні та навчаються у місцевому загальноосвітньому закладі. 14 листопада, за повідомленням їх матері, хлопці пішли до школи і додому не повернулися. Братики і раніше залишали домівку на певний час. Нині є підстави вважати, що вони можуть перебувати в Житомирі», - йдеться у повідомленні.

Прикмети Родіона Ніконенка: на вигляд близько 13-14 років, зріст 145 см, худорлявої тілобудови. Був одягнений у бежевий светр, темно-синю куртку, чорну шапку, темні джинси та кросівки.

Прикмети Дмитра Ніконенка: на вигляд 11-12 років, зріст 140 см, середньої тілобудови, світлорусий. Був одягнений у, темно-синю кофту, джинси, коротку синю куртку, шапку рожевого кольору із синіми смугами, темно-сірі кросівки з бордовими вставками.


У прес-службі ГУНП у Житомирській області Житомир.info уточнили, що хлопці за рік неодноразово втікали з дому.

Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місця знаходження Родіона та Дмитра, повідомте на спецлінію «102» чи зверніться до найближчого відділення поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 26 червня 2018 року троє братиків, жителі Житомирського району, пішли на прогулянку та додому не повернулися. Хлопчиків шукали силами місцевої громади і поліції у кількох районах області й після півночі трійцю підлітків правоохоронці перестріли у м. Коростені та повернули у родину.

На початку квітня 2018 року поліцейські розшукали трьох братів-школярів, які після занять у музичній школі додому не повернулися.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ГУНП поліція розшук брати  
Матеріали по темі