Події

Клініко-експертна комісія розбиратиметься з обставинами смерті 6-місячного хлопчика, – заступник мера Житомира

15 November 2018, 11:53

Обставини смерті 6-місячного хлопчика, який помер у Центральній міській дитячій лікарні 11 листопада, розслідуватиме клініко-експертна комісія.

Про це повідомила заступниця міського голови Вікторія Краснопір 15 листопада, – пише прес-служба Житомирської мерії.

«На жаль, сталась трагедія у нашому місті - померла 6-місячна дитина в Центральній міській дитячій лікарні. Ми щиро співчуваємо близьким та рідним. На наступний же день, 12 листопада, відповідно до наказу управління охорони здоров’я Житомирської ОДА від 25.04.2016 року №405 «Про організацію клініко-експертної оцінки якості надання медичної допомоги та медичних послуг», була створена клініко-експертна комісія, яка проведе експертизу медичної документації та дасть оцінку якості надання медичної допомоги. Після чого будуть зроблені висновки», – зазначила Вікторія Краснопір.

За її словами, до роботи комісії будуть залучені представники міського та обласного управлінь охорони здоров’я, Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні, Центральної міської дитячої лікарні, а також мати померлої дитини.

«Засідання клініко-експертної комісії відбудеться 27 листопада 2018 року. Про результати роботи з урахуванням зауважень та пропозицій експерти мають повідомити до 5 грудня», – підсумувала заступниця міського голови.

Як повідомляв Житомир.info, у житомирській лікарні помер піврічний хлопчик. У смерті дитини батьки звинувачують лікарів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: смерть немовля дитина комісія Краснопір  
Матеріали по темі