Влада

Влада Житомира скасовує конкурси на посади головних лікарів дитлікарні та дитячої стоматполіклініки

15 November 2018, 14:45

Управління охорони здоров’я Житомирської міської ради повідомляє про скасування конкурсів на посади головних лікарів дитячої лікарні та дитячої стоматполіклініки.

Відповідне оголошення 15 листопада з’явилося на сайті Житомирської міської ради.

«Управління охорони здоров’я Житомирської міської ради повідомляє, що у зв’язку з прийняттям Житомирською міською радою рішення від 08.11.2018 № 1196 «Про автономізацію міських закладів охорони здоров’я» відмінено конкурси на зайняття посад головних лікарів комунальних установ «Центральна дитяча міська лікарня ім. В.Й. Башек» та Житомирської міської дитячої стоматологічної поліклініки. Натомість будуть оголошені конкурси на зайняття посад керівників комунальних підприємств, що створюються відповідно до зазначеного вище рішення. Про перелік документів, необхідних для участі в конкурсах, місце та дату їх проведення буде повідомлено додатково», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 1 листопада побувавши з робочим візитом у Житомирі в.о. міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун на своїй сторінці у Facebook написала, що найближчим часом у міській раді Житомира проголосують за рішення щодо процесу автономізації всіх спеціалізованих закладів охорони здоров’я.

Як повідомляв Житомир.info, 22 жовтня 2018 року Житомирська міська рада оголосила конкурс на зайняття посади головного лікаря дитячої лікарні, а 23 жовтня була опублікована інформація про конкурс на посаду головного лікаря дитячої стоматполіклініки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конкурс дитяча лікарня дитяча стоматполіклініка  
Матеріали по темі