Влада

У Житомирській області ЦНАПи перерахували до місцевих бюджетів 76,8 млн грн, - Зубко

16 November 2018, 12:18

За 10 місяців поточного року доходи місцевих громад України від надходжень за адміністративні послуги склали 2 млрд грн. Тільки по Житомирщині цей показник на рівні 76,8 млн грн.

Про це під час форуму ОТГ «Децентралізація: від об’єднання до розвитку» на Житомирщині повідомив віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко – інформує 16 листопада прес-служба віце-прем’єра.

«Наша мета зробити адміністративну послугу сучасним сервісом – зручним, швидким, прозорим і доступним абсолютно для всіх. Вже сьогодні в Україні функціонує 775 ЦНАПів. Ціль до 2020 року - додатково створити ще 190 ЦНАПів», - підкреслив Геннадій Зубко.

Нагадаємо, управління капітального будівництва Житомирської міськради 13 серпня оголосило тендер на реконструкцію приміщень адміністративної будівлі Корольовської районної ради на площі Польовій, 8 під ЦНАП за 36 млн 663 тис. 919 грн, але тендер сказували: начальник УКБ В’ячеслав Глазунов розповів, що пропозиції відхилені по різним причинам – через невідповідність тендерної документації вимогам, неправильно подані довідки, відсутні електронні підписи. 22 жовтян був оголошений новий тендер і зараз перемочець очікує рішення.

Як повідомляв Житомир.info, за 2017 рік житомирський ЦНАП отримав більше 50 тисяч звернень, найбільше – щодо будівництва та землі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЦНАП Зубко бюджет  
Матеріали по темі