Фоторепортаж

​На Михайлівській у Житомирі склали присягу 44 військових Нацгвардії. Фоторепортаж

17 November 2018, 12:17

17 листопада на пішохідній вулиці Михайлівській у Житомирі, біля пам’ятника митрополиту Іларіону (Івану Огієнку) склали присягу військові-новобранці Національної гвардії України.

44 новобранця призову 2-2018 військової частини 3047 Національної гвардії України дали клятву бути вірними українському народу, обороняти Україну, захищати її суверенітет, територіальну цілісність і недоторканість, сумлінно виконувати свій військовий обов’язок. Церемонія завершилися спільним виконанням Гімну України та урочистим маршем, - інформує прес-служба Житомирської міськради.

Нацгвардія України – військове формування з правоохоронними функціями, входить до системи Міністерства внутрішніх справ (МВС) України.

Нагадаємо, у жовтні 2017 року військові Нацгвардії з усієї України, в тому числі з Житомирської області, уперше склали присягу біля будівлі Верховної ради у Києві.

Як повідомляв Житомир.info, 18 листопада 2017 року більше 400 солдат строкової служби у присутності рідних та військового керівництва склали присягу на вірність Україні на території 199-го навчального центру ВДВ у Житомирі. Це був останній набір десантників-строковиків до того, як Високомобiльнi війська Збройних сил України перейменували у Десантно-штурмові війська.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Нацгвардія військовий присяга  
Матеріали по темі