Місто

​У Житомирі збираються реставрувати будівлю театру ляльок на Михайлівській, за проект заплатять 1,2 млн грн

19 November 2018, 12:11

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА замовив розробку проектної документації щодо реставраційних робіт будівлі Житомирського академічного обласного театру ляльок, що на Михайлівській у Житомирі.

16 листопада замовник уклав договір з житомирською фірмою - ТОВ «Астерія+», за яким «виконавець бере на себе зобов’язання своїми силами і засобами, за рахунок замовника, виконати роботи по виготовленню проектної документації на будівництво об’єкту «Ремонтно-реставраційні роботи по будівлі Житомирського академічного обласного театру ляльок за адресою: вул. Михайлівська, 7 в м. Житомирі» та забезпечити проведення експертизи розробленої проектної документації».

Ціна укладеного договору становить 1 млн 265,083 тис. грн, при чому обсяг фінансування у 2018 році складає 1 млн грн. Передбачається також аванс виконавцю у сумі 379,5 тис. грн.

Термін виконання робіт – до 31 грудня 2019 року.

За даними ресурсу YouControl, ТОВ «Астерія+» зареєстроване в Житомирі з 2016 році і спеціалізується на розробці будівельних проектів. Керівником та засновникомом товариства є Сергій Ковальчук, розмір статутного фонду ТОВ «Астерія+» 1000 грн.

Нагадаємо, у жовтня 2018 року у Житомирському театрі ляльок запрацював «Арсенал ідей».

Як повідомляв Житомир.info , у 2017 році Житомирська міська школа хореографічного мистецтва уклала договір з ТОВ «АртХаус» на ремонт приміщень на Михайлівській, за який мали заплатити 119,5 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: театр ляльок Михайлівська реставрація проект тендер  
Матеріали по темі