Влада

У власності Житомирської міської ОТГ з'явиться ще одна школа та амбулаторія

19 November 2018, 18:11

Влада Житомира збирається надати згоду на прийняття у власність міської ОТГ майнові об’єкти: школу та амбулаторію, розташовані в селі Вереси.

Відповідний проект рішення сесії Житомирської міської ради опублікований на сайті мерії 19 листопада.

«Надати згоду на прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Житомирського району у власність Житомирської міської об’єднаної територіальної громади майнових об’єктів Житомирської районної ради, що розташовані в с.Вереси Житомирського району Житомирської області, а саме: Вересівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів по вул. Шевченка, 3; амбулаторію загальної практики сімейної медицини с. Вереси по вул. Покровській, 14», - йдеться в проекті рішення сесії.

Нагадаємо, на сесії Житомирської міської ради збираються припинити повноваження Вересівської сільської ради та створити старостинський округ в складі Житомирської міської ОТГ. Також у Житомирській міськраді збираються створити нове управління, яке займатиметься питаннями розвитку села Вереси.

Як повідомляв Житомир.info, 27 вересня 2018 року депутати ухвалили рішення про добровільне приєднання територіальної громади села Вереси Житомирського району до територіальної громади міста Житомира та підписання відповідного меморандуму.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Вереси сесія ОТГ школа амбулаторія  
Матеріали по темі