Події

​У ставку в Житомирській області знайшли тіло чоловіка, якого тиждень розшукували рідні

20 November 2018, 11:25

На вихідних в місцевому ставку, що в селищі Іванопіль Чуднівського району, знайшли тіло чоловіка.

Інформацію про загибель людини на водоймі Житомир.info підтвердили в прес-службі управління ДСНС в Житомирській області.

«В селищі Іванопіль Чуднівського району в ставку мисливці виявили тіло чоловіка, 1955 року народження. Ця подія не пов’язана з необережністю під час рибальства», - розповіли в обласному управлінні ДСНС.

За даними рятувальників, подія сталася 17 листопада.

У прес-службі ГУНП в Житомирській області повідомили, що загиблого чоловіка з 12 листопада розшукували рідні та поліція.

«17 листопада у водоймі виявили тіло чоловіка. Було встановлено, що загиблий, 1955 року народження, мешканець села Степок Чуднівського району. Цей чоловік з 12 листопада вважався безвісти зниклим і розшукувався рідними та поліцією», - розповіли в поліції.

У прес-службі ГУНП в області уточнили, що при огляді тіла слідів насильницької смерті виявлено не було.

Нагадаємо, на початку вересня 2018 року в селищі Іванопіль Чуднівського району в технічній водоймі колишнього цукрового заводу втопився чоловік, 1972 року народження.

Як повідомляв Житомир.info, у Бердичеві 2 вересня в районі центрального міського пляжу було знайдено тіло утоплениці. В руках жінка тримала поліетиленовий пакет з камінцем.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ставок пригода на воді потопельник розшук Іванопіль  
Матеріали по темі