Економіка

​Фонд держмайна здає в оренду будівлю «Військторгсервісу», приміщення клубу та офіс в центрі Житомира

20 November 2018, 12:23

В Житомирі здають в оренду будівлю на Великій Бердичівській, а також нежитлові приміщення в клубі та в адмінкорпусі в центральній частині міста.

Про це повідомляє регіональне відділення Фонду державного майна України в Житомирській області.

«Регіональне відділення по Житомирській області пропонує в оренду будівлю 273,9 кв. м в м. Житомир, вул. Велика Бердичівська, 37А; приміщення в будівлі клубу 161,4 кв. м: м. Житомир, вул. Львівська,10; приміщення 15,2 кв. м на 1 поверсі адмінкорпусу: м. Житомир, вул. С. Ріхтера, 20; приміщення 1448,11 кв. м в будівлі «Складу торфобрикету» та площею 640,12 кв. м в будівлі «Головного корпусу заводу»: вул. Заводська, 5, смт Миролюбів, Лугинського р-ну», - йдеться в повідомленні.

Оголошення ФДМУ оприлюднені у «Відомостях приватизації» від 7 листопада. У них зазначається, що:

  • Нежитлова будівля по вул. Великій Бердичівській, 37а, площею 273,9 кв.м. пропонується в оренду на термін до 3 років для розміщення офісу. Балансоутримувач Житомирська філія концерну «Військторгсервіс» Міноборони;
  • Нежитлові приміщення (кімнати №1-6, 1-7, 1-8,1-9,1-10) в будівлі клубу по вул. Львівській,10, загальною площею 161,4 кв.м. пропонується в оренду на термін до 3 років для розміщення громадської організації, діяльність якої спрямована на розвиток освіти, культури та спорту, без провадження підприємницької діяльності. Балансоутримувач – Державний навчальний заклад «Центр сфери обслуговування м. Житомир» Міносвіти і науки;
  • Нежитлове приміщення на 1-му поверсі адмінкорпусу по вулиці Святослава Ріхтера, 20, площею 15,2 кв.м пропонується в оренду на термін до 3 років для розміщення офісу. Балансоутримувач Житомирська філія ДП «Державний науково-дослідний та проектно-вишукувальний інститут «НДІпроектреконструкція» Мінрегіонбуду;
  • Нежитлові приміщення в будівлі складу торфобрикету, площею1448,11 кв. м, та в будівлі головного корпусу заводу, площею 640,12 кв. м., в смт Миролюбівка Лугинського району, пропонуються в оренду на термін до 3 років для проведення господарської діяльності з виготовлення та зберігання торф’яних брикетів. Балансоутримувач – філія ДП «Житомирторф» «Озерянський торфозавод» Міненерго.

В оголошенні Фонду держмайна України зазначається, що заяви від бажаючих взяти в оренду зазначені приміщення приймаються до 21 листопада 2018 року включно.

Нагадаємо, у травні 2018 року Регіональне відділення Фонду держмайна пропонувало в оренду приміщення для буфету на вулиці Святослава Ріхтера, яке належить філії «НДІпроектреконструкції».

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2018 року Фонд держмайна по Житомирській області здавав в оренду приміщення під котельню в Житомирському будівельному коледжі на Степана Бандери (колишня Чапаєва).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ФДМУ оренда офіс  
Матеріали по темі