Влада

Майже 8 км дороги у Житомирській області відремонтували за 101 млн грн

20 November 2018, 16:32

Голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма та голова облдержадміністрації Ігор Гундич 20 листопада проінспектували ділянку дороги Васьковичі-Шепетівка Р-49, капітальний ремонт якої наразі завершено.

Про це зазначається на сайті Житомирської облради.

«На двох відрізках автомобільної дороги (км 77+500 – 81+400 та км 81+400 – 85+200) були проведені роботи з розширення проїжджої частини, влаштування двох шарів асфальтобетону та капітального ремонту двох мостів. На Житомирщині ця дорога проходить через Новоград-Волинський та Ємільчинський райони. Загальна вартість капітального ремонту а/д Васьковичі - Шепетівка на обох ділянках протяжністю 7,7 км склала понад 101 млн грн. Упродовж відновлення ділянок шляху здійснювався чотирьохрівневий контроль якості робіт. Також в процесі ремонтних робіт було розширено дорожнє полотно з 7 до 9 метрів», - йдеться у повідомленні.

Як зазначив голова обласної ради Володимир Ширма, у наступному році буде продовжено ремонтні роботи цієї дороги у сторону м. Новоград-Волинський та у коростенському напрямку.

«Cтан цих відрізків викликав нарікання місцевих жителів, вони неодноразово перекривали дорогу з вимогою її відремонтувати. Спілкуючись з людьми і розуміючи проблему, ще у 2016 році за моєї ініціативи з обласного бюджету було виділено 4,5 млн грн на початок ремонтних робіт», - зазначив Володимир Ширма.

Як повідомляв Житомир.info, 9 листопада 2018 року управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської облдержадміністрації назвало 20 доріг, на яких тривають ремонтні роботи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ширма Гундич дорога Новоград-Волинський район Ємільчинський район  
Матеріали по темі