Місто

​Головний архітектор Житомира показав ескіз громадського простору на розі Київської та Небесної сотні

20 November 2018, 18:54

20 листопада головний архітектор Житомира Юрій Безбородов опублікував у соцмережі попередній ескіз території на розі вулиць Київської та Небесної сотні.

«Ось такий попередній ескіз від архітектора Сергія Кручко по створенню невеличкого громадського простору на розі Київської та Небесної Сотні. Приємно, коли власники навколишніх закладів опікуються не тільки питанням фасаду, або вивіски на ньому, а й що перед ним. Діло буде!», - написав у фейсбук Юрій Безбородов.

У коментарі Житомир.info головний архітектор міста розповів, що ініціатива створення даного ескізу та повна реалізація проекту належить підприємцям, чиї заклади розташовані поряд.

«Це ініціатива і повністю реалізація підприємців, а саме компанії «Рудь», там поруч знаходиться їхня кав’ярня, та власників магазину коштовностей «Діадема». Це їхній спільний проект по благоустрою прилеглої території», - пояснив Безбородов.

Щодо термінів реалізації, за словами головного архітектора Житомира, було заявлено, що огородження від проїжджої частини болардами буде зроблено у цьому році. Це дозволить забезпечити внутрішній проїзд до двору будинку. А опорядження території: встановлення лавок, урн для сміття, озеленення та інша інфраструктура – це вже обіцяють розпочати робити на початку наступного сезону.

Нагадаємо, 7 листопада Юрій Безбородов розкритикував «геніальну» розкладку тактильної плитки на вулиці Київській.

Як повідомляв Житомир.info, головний архітектор Житомира показав дизайн майбутнього «Прозорого офісу» в Корольовській райраді.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: архітектор Безбородов дизайн ескіз  
Матеріали по темі