Місто

Житомирське ГУ ДФС пікетують працівники заправок, де вилучили пальне

22 November 2018, 11:22

Вранці 22 листопада головне управління ДФС в Житомирській області пікетують кілька десятків людей.

Частина пікетувальників - працівники автозаправних станцій Житомира, де 13 листопада співробітники податкової міліції ГУ ДФС в рамках проведення операції «Акциз 2018» та розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 204 КК України вилучили «крупну партію незаконно виготовленого пального».

Люди тримають в руках плакати: «Закон один для всіх», «Руки геть від приватного бізнесу», «Доїть корів, а не приватний бізнес», «Рішення суду для податкової не аргумент?!». Останнє стосується рішення Богунського районного суду м.Житомира, який 19 листопада розглядав клопотання представника Слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Житомирській області про накладання арешту на вилучене майно і у задоволенні клопотання відмовив.

«Повернути товариству з обмеженою відповідальністю «Ойл-Ікс» майно, яке вилучене згідно протоколу обшуку від 13.11.2018 р. у кримінальному провадженні», - зазначається в ухвалі Богунського райсуду, яка може бути оскаржена протягом п’яти днів у Житомирському апеляційному суді.

syd1

Детальніше дивіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, 13 та 14 листопада 2018 року про припинення роботи нелегальних заправок у Житомирі та області інформувала прокуратура, згодом ГУ ДФС повідомило, що на трьох АЗС у Житомирі за результатами обшуків з незаконного обігу вилучено та передано на відповідальне зберігання 35,4 тонни дизельного пального, 3,7 тонни бензину марки А-95 та А-92, 1,9 тонни скрапленого газу загальною орієнтовною вартістю 1,7 млн. грн. та обладнання на 500 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДФС акція заправка пальне суд  
Матеріали по темі