Суспільство

У САД Житомирської області розповіли, коли планують завершити ремонт мостів через річку Тетерів

23 November 2018, 13:16

У серпні цього року в м. Радомишль та с. Висока Піч Житомирського району перекрили мости через річку Тетерів у зв’язку з їх ремонтом. Натомість були розроблені схеми об’їзду. Завершити реконструкцію переправ та дозволити проїзд по них планували до 20 листопада. Однак, за словами водіїв, мости досі перебувають на стадії ремонту.

«Для малогабаритного транспорту неподалік з мостами облаштували об’їзді дороги. Для вантажівок вони не пристосовані, то ж доводиться «намотувати кола» і їхати через інші населені пункти», – розповідають водії.

Коли ж переправи будуть відкриті для транспорту, Житомир.info поцікавився у заступника начальника Служби автомобільних доріг у Житомирській області Андрія Золотька.

«Роботи з ремонту мостів ще тривають. За технологічним регламентом, передбачалося що 20 числа будемо влаштовувати асфальтобетон, але у зв’язку з погодними умовами ці роботи ще не виконані. Зараз усе залежить від погоди. Однак плануємо, що до католицького Різдва відкриємо», – зазначив Андрій Золотько.

Нагадаємо, мости через Тетерів у Радомишлі та Високій Печі перекрили з 20 серпня та збиралися відремонтувати їх до 20 листопада.

Як повідомляв Житомир.info, 3 серпня обласна комісія з безпеки дорожнього руху затвердила схеми об’їздів мостів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міст САД ремонт перекриття дорога Золотько об’їзд  
Матеріали по темі