ДОПОМОГА

​У «Щедрий вівторок» житомирський фонд братів Кузьміних ініціював збір коштів для придбання реабілітаційного обладнання

27 November 2018, 14:39

У Житомирі в «Щедрий Вівторок» фонд братів Кузьміних ініціював благодійний збір коштів для придбання професійного реабілітаційного обладнання для військових та дітей з ДЦП.

У 2018 році Україна офіційно долучилася до всесвітнього благодійного руху #GivingTuesday. Щороку в понад 150 країнах світу мільйони людей у вівторок, після Дня подяки, влаштовують акції на користь благодійних організацій, розповідають про це в соціальних мережах і закликають робити добрі справи.

«27 листопада вперше в Україні відбувається «Щедрий вівторок», тобто день добрих справ. Сам «Щедрий вівторок» - це культура благодійності, це культура, як і чим допомагати, це культура в родинах. І наш сьогоднішній меседж – щоб люди об’єднувались навколо добрих справ. Сьогодні ми ініціюємо збір коштів для придбання професійного реабілітаційного обладнання», - розповів голова благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд братів Кузьміних» Сергій Кузьміних.


За словами голови благодійної організації, придбане спорядження буде залучене до роботи в новий реабілітаційний центр в Києві, а також для реабілітаційних центрів в Житомирі та Черкасах, що активно працюють вже два роки.

«Завдяки даному устаткуванню ми зможемо безкоштовно допомогти відновити втрачене здоров'я українським військовим, які отримали поранення, травми, захворювання під час війни на сході України, а також дітям з діагнозом дитячий церебральний параліч та людям з інвалідністю. Долучитися до «Щедрого вівторка» дуже просто: достатньо перерахувати будь-яку суму на рахунок і здійснити мрію багатьох людей», - зазначають у благодійному фонді.

Реквізити, за якими можна перерахувати кошти:

БО Міжнародний благодійний фонд братів Кузьміних
ЄДРПОУ 40054313
р/р 26004055802514
ПАТ КБ Приватбанк
МФО 311744

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області 50 малозабезпечених сімей отримають благодійну допомогу в рамках соціального проекту «Подаруй мрію родині». Як долучитися до проекту, щоб допомогти малозабезпеченим родинам, можна дізнатися за тел. (097) 768 09 87, або за адресою: м. Житомир, вул. Космонавтів 38/17, БО «Український фонд благодійництва».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: благодійність допомога фонд Кузьміних реабілітаційний центр 
Матеріали по темі